неделя, 5 юни 2011 г.

Мултикултуристите са луди част 2

Расовото самоопределение е нормален начин за организиране на общества; мултикултуризма е ирационална квази-религия и е изключително опасен.

От Квин Алфред Сторм


КАКВО Е МУЛТИКУЛТУРИСТ? Той е луд – това е луд човек казах ви го в предната си статия. И той подкрепя геноцида. Мултикултуристите вярват, че трябва да включваме много раси в обществото ни, всички под едно управление. Да прегледаме на кратко колко налудничаво е това.
На Нова година, 2006 г., посред бял ден в един стар, добър квартал в Ричмънд, щата Вирджиния, разбрахме за тази лудост. Смъртоносна лудост. Убийствена лудост. На този ден бяло семейство - рок музикантът Брайън Харви и неговата съпруга, притежателката на магазин за играчки Катрин Харви, и двете им малки момиченца Стела, 9, и Руби, 4 - се готвеха за следобедно парти. Те последно са били видени живи от приятели в 10 часа. До 13:40 всички те са мъртви.
Според полицията, двама черни, Рей Дендридж и Рики Грей, влезли в дома на Харви, а трети черен, Ашли Баскервил, най-вероятно е оглеждал улицата. Дендридж и Грей са наделели над семейство Харви, вързали са ги, измъчвали са ги и са ги били с тъп предмет, а след това последователно са разрязали гърлата им - и след това са опожарили къщата, за да унищожат доказателства за делата си. Семейство Харви, включително и техните малки момиченца, са очевидно невинни за каквото и да е престъпление срещу убийците - мотивът вероятно е грабеж според докладите - но дивашката и животинска природа на престъпниците ги води неумолимо към техните действия. Те са заподозрени в серия от подобни убийства. Ние никога няма да знаем до каква степен, ако има такова преобладаващо мнение за „мразене на Белите” в медиите, ги превръща в яростни убийци, но ние знаем, че Браян Харви ги е провокирал в една от своите песни - "Кръв на Белия народ” – но дори тя не му помогна на него или неговата съпруга и деца, когато животните извадиха ножовете си.
Данни на ФБР и местните статистически изследвания за престъпността показват извън всякакво съмнение, че черните са много по-недисциплинирани, много по-жестоки и далеч по-престъпни от белите. Изследователски доклад на „Цветът на престъпност” показва, че средно седем пъти черните са по-склони, отколкото хора от други раси, да извършат убийство, а са осем пъти по-склонни към извършване на грабежи. Метисите извършат тежки престъпления и три пъти по често от белите. От близо 770 000 насилствени престъпления, извършени между различни раси всяка година, включващи черни и бели, черните заемат 85 на сто, а белите заемат 15 на сто. Черните са около 39 пъти по-склонни към извършване на тежко престъпление срещу бели, отколкото обратното и 136 пъти по-склонни към извършване на грабежи. Делът на черни и метиси в дадена област, статистически, е един от най-добрите индикатори за това колко е опасно.
Мултикултуризма е квази-религиозна и патологична система от вярвания, която казва, че чудовища като Дендридж и Грей трябва да имат свободен достъп до кварталите и училищата, на Стела и Руби и че Катрин и Брайън Харви - са в крайна сметка отговорни за това престъпление.

Какво точно е мултикултуризма?

И така, отново питам: Какво е мултикултурист? Той е човек, който вярва, че е добре да има няколко раси в нашето общество, всички да живеят заедно, управлявани от едно и също правителство. Мултикултурисите вярват точно в обратното на Максимата за самоопределение: "Всеки човек, който се счита за част от един народ, трябва в максимална степен, да живее под собствената си власт." За да перифразирам тази максима и да отговаря на техните вярвания, трябва да стане нещо като - "Всички народи, независимо от раса или култура, трябва да могат да дойдат да живеят под нашето демократично управление."
Ще забележите, не съм казаl "да могат да дойдат и да живеят при всяко демократично правителство." Казах на нашето правителство. Това е, защото мултикултуристите са несъвместими. Това може да се очаква, защото мултикултуризма не е добре обмислена философия. Това по-скоро не е философия, а е един вид луда религия. И по скоро не е религия, а е патология, психично заболяване.
Мултикултуристите може да ни карат да вярваме, че всички държави трябва да се отворят за неограничена имиграция и расово смесване (което е приблизително същото като физическо лице "да се разтвори" като се облегне, и направи доста голям разрез в гърдите си с мачете и да позволи на всички същества, малки или големи, които имат кръв и вътрешните органи близки до неговите, да влязат да живеят в него, и се да хранят от него).
Но мултикултуристите наистина не смятат, че "всички народи" трябва да се отворят по този начин. НЕ. Те смятат, че само белите народи трябва да се отворят по този начин. Никога няма да чуете мултикултурист да настояват Япония и Корея или Китай да се отворят за масовата имиграция на белите. Японски расов-национализъм е реален - Япония е почти 100 на сто японска - но почти никога няма да чуеш, това да се разглежда като "проблем" в контролираните медии, за разлика от "главните новини", че белите управляват Южна Африка. Никога няма да чуете в Африка, да отворят широко си поле и величествени планини за настаняване на белите. Вие почти никога не сте чували милтикултурист да кара Израел да приемат повече черни.
Не, мултикултуристите търсят отворени граници и "расово разнообразие" само за бели народи. Америка трябва да стане по-не-бяла - Европа и Австралия, трябва да станат по-не-бели. Това е, което желаят.
Само в традиционно бели народи е "зло" и граничещо с аварийна ситуация, когато хора от местното населението иска да запазят своята цялост. Австралийците искат бели градове и бели плажове: голямо зло. Япония иска японски народ - добре. Германците искат да останат немска държава: расистка мерзост. Израел иска да остане еврейска държава: ОК. Бели американци, които искат да запазят своето наследство и културата, както и да се организират да го направят: расизъм и омраза. Африканците, които искат да запазят своето наследство и културата, както и да се организират за да го направят: похвално и чудесно.

Решение на расовият проблем

Като журналист и разбиращ Боб Уитакър казва, че мултикултуристите може да претендират, че расовото смесване е "решение на расовият проблем", но това наистина не е това, което те мислят, изобщо. Това, което те наистина искат, и това, което наистина работят за, е "решение на проблема с белите." Защото, ако трябва да бъдем честни, единственото, което правят е да ни унищожат. Истински вярващите мултикултуристи са тези, които са приели мултикултуризма като вид религия, те са по същество принудени да полудеят до точка, където да работят за да убият собствения си народ. Но тези, които са изработили тази противоречаща на оцеляването система от вярвания, по мое мнение, знаят абсолютно точно какво правят.
Мултикултуристите твърдят, че културата - която се учи, е всичко – а, гените - които са наследени - не означават нищо. Но те не са прави – гените определят целия човешки потенциал, включително и културния потенциал .
Гените определят структурата на мозъка ни, а мозъците ни определят нашето поведение (включително основните пластове на културата, ако има такива, в дадена раса), и има расови различия във всички тези неща.
Западната култура нямаше да може да възникне без европейската раса, както кошерите на пчелите не може да се появят без пчели.
(Околната среда е на второ място, не е първично, като фактор в областта на културата и поведението. В случай, че се променят почвените наносите в близост до околните кални оси, най-малкото меда на осите ще бъде с по-ниско или с малко по-различно качество. Все пак, ако елиминираме даденият вид кални-оси и ги замени с друг вид оси, със сигурност няма да има кошери на кални оси.)
Ако хипотетично елиминираме приноса на всички не-бели за нашата цивилизация, все още ще съществуваме и все още ще сме разпознаваеми. Ако обаче се елиминират всички приноси на белите към западната цивилизация, би била на практика елиминирана цялата цивилизация и със сигурност елиминиране на всички нейни отличителни характеристики.
Какво щеше да се случи ако нашите позиции бяха обърнати?
Ако европейците са били поставени в Африка, за да се грижат за себе си, няма ли това да е демонстрация на относителното въздействие на генетичната структура над културата, в сравнение с въздействието на околната среда? И този изпит в действителност е направен. В Южна Африка и Родезия и на други места имаме примери за европейски човек, понякога до голяма степен това са отхвърлените и най-слабо образованите във своите общества, които построяват великолепни нации само за няколко поколения, много малко различаващи се от техните европейски домове.
Дайте на либерийците целият Ню Йорк за тях и подозирам, че дърветата ще растат на тротоарите на Уол Стриит за по-малко от век, дайте Либерия на европейският човек и в същото време, големи университети и космодруми ще израснат в равнините и долините на Нимба и Лофа.
Дали европейците в Африка ще произвеждат едни и същи неща, които биха могли да го направят, ако бяха останали в Стокхолм, Москва или Рим? Не. Но ще изразят своите характерни манталитет и индивидуалност, по такъв начин, какъвто новата среда изисква или допуска, превръщайки се в нови и различни нации - но все още ще са част от европейското културно и расовата семейство, което се признава като единно от всички, с изключение на суховатите западни "интелектуалци" и техните кукловоди
Ако африканците са по всякакъв начин равни на белите, наистина ли нямаше да можем да открием велики писатели и хора на изкуството от Африка - или африканската диаспора - стоящи рамо до рамо с великия европейците? Разбира се, с мултикултуристите, които имат желание да подпомогнат "равенството" на всяка цена, ни показват новите По, Вергилий и Омир от Уганда - по всеки телевизионен канал 24 часа ден, макар и техните опити да са абсолютно безпочвени.
В тези политически коректни времена, всеки който ги намери ще получи своето в място PBS с Бил Мойерс и встъпително четене. Но уви, най-доброто, което могат да ни дадат е Лангстън Хюз и Мая Ангелоу или други четвърто разрядници.
Но културите се променят!
Мултикултуриститите може да възразят срещу това, което казах и изтъквам, че културите се променят, дори когато генетичният фонд остава приблизително еднакъв. И така, как може да гените определят култура?
Култура построена от камъни ще се промени, разбира се, ако хората изчерпат камъните. Култура, която се препитава от изгарянето на китово масло ще се промени, ако всички китовете са убити. Ако астероид се сблъсъка със Земята със сигурност ще промени нашата култура. Това е елементарно.
Също толкова елементарен е фактът, че една раса, поставена от природата на богат и гигантски континент, които по време на цялото си съществуване и във всичките си безброй племена и народи и нации, никога не е имала самостоятелно създаден писмен език е значително по-различна генетично от расата, която - в същия период от време е - имала Данте и Партенона и ракетата Сатурн V. Генният басейн на някои раси произвеждат по-ярки и по-креативни хора, средно взето, от други. Още открития са направени в културите на тези творчески народи. Когато китовата мас се изчерпа, или ледената покривка се разширява, те също могат да се адаптират по-лесно от други.
"Култура" е само едно име, което даваме на нещата, които някои групи от хора правят. Човешките същества правят нещата, поради структурата на мозъка си. Освен ако не е налице сериозна травма или заболяване, така че мозъчната структура се определя от генетичното наследство.

Какво ще ни донесе расовото смесване?

Смесването не означава една хомогенно смесена раса - много по-вероятен е сценарият като в Индия, с множество нови видове и под видове, всички свързани с военни действия и конфликти на дву-расово общество, умножено по десет. Това не е бъдещето, което искам за моето потомство.
Освен това, дори едно голямо смесване няма да приключи процесите на расови различия и видообразуване. То може да ни върне 100 000 години назад (и, в този процес, гасят завинаги с надеждата, че животът ще надхвърли границите на Земята), но те не могат да бъдат спрени.
Подобно на дъждовни облаци превръщащи се буря, расовата-формация е винаги на хоризонта, винаги се случва.
Така че, принудителният мултикултуризъм, който сега преобладава в бившия Запад не само е жесток, водещ до геноцид и разрушителен, но тъй като ще се провали в постигането на целите си, също така е безсмислен.

Чудо е

Мултикултуристите не обръщат голямо внимание, на националните граници, а в момент на лудост те дават на границите някои магически качества. Те вярват, че само, пристигането от нашата страна на границата на САЩ прави някой американец. Съжалявам, че трябва да прекъсна тяхната мечта, но "пристигането" никъде не прави някой, член на народа, който в момента живее там - който, чрез споделяне на език, история, чувство за общност и кръвната връзка представлява една нация.
Нациите са биологични единици, те са групи от живи хора. Те също са подвижни и не е задължително, да са определени на едно и също място или територия, въпреки че очевидно им трябва територия, да оцелеят.
Чудак от тълпата е този, който твърди, че самото пребиваване (или пребиваване в комбинация с няколко юридически формалности и ръкостискане) прави един човек член на нацията. Това има толкова смисъл, колкото да се твърди, че Фолксваген става Фиат, когато преминава Алпите, или че картините на Джаксън Полък стават изкуство, когато се представят в галерията, или че нарушителят става член на семейството, когато ограбва и/или изнасилва и убива, защото той е в къщата на това семейство.
Постигането на американското величие е настъпило, когато Америка е била около 90 на сто бяла, когато белите контролират почти всички нива на властта, почти всички медии, забавления, образованието и културата и на практика всички предприятия. Налагането в американската култура на черни и други не-бели – е с много ограничен успех, бих добавил - не води до равностойно величие сред тези раси.
Франция е несъмнено един велик народ. Но налагането на френската култура в Северна Африка не е довело до нова или по-голяма Франция. Налагането на френската култура на Индокитай не е довело до нова Франция, или нещо дори приблизително сходно. Може да е интересно да се сравнят постиженията на Френска Полинезия с тези на Франция. Културата е второстепенно. Расата е от първостепенно значение.
Европейската раса се доказа отново и отново, че разполага с необходимият психически багаж, за да основе, поддържа и движи напред цивилизацията. Черните не могат да подкрепят това твърдение, дори и когато напредналата цивилизация се поставя в тяхна услуга. Мултикултуризмът не може да успее, да постигне целта си за премахване на расовото разделение и расовите различия, което е неразделна част от еволюцията. Мултикултуризма не може да доведе до расово сляпо общество. Мултикултуризма не може да създаде човешко "равенство", това е крайна заблуда, която никога няма да съществува.
Но мултикултуризма може да разруши нашата култура. Той може да ни попречи да напредваме и да достигнем звездите. Той може да унищожи нашата раса. Той може да убива малки деца като Руби и Стела Харви. Ние сме се посветили на целите на обучението на нашите хора, за да се предотвратят подобни трагедии. За това, моля, помогнете ни днес.

Няма коментари:

Публикуване на коментар