неделя, 14 август 2011 г.

Излагане на историята за Холокост

Излагане на историята за Холокост
От Ерих Глиебе
Американски дисидентски глас предаване от
30 Юли 2011
Здравейте, и добре дошли отново, това е поредното издание на американския дисидентски глас, интернет радио програма, на най-расистката организация в Северна Америка, на Националния алианс. Аз съм вашият домакин и председател на Алианса, Ерих Глибе.
Така нареченият "Холокост" е играл голяма роля в западния свят в продължение на много десетилетия. В действителност, няма да бъде прекалено ако се каже, че историята и политиката на Запада след Втората световна война е формирана, по един или друг начин, от събитията, които се предполага, че са станали по време на Холокоста. Децата ни прекарват много дни в училище за изучаването на Холокоста и не само в един клас; деца на всяка възраст в държавните училища са учили за това, което се предполага, че се е случило през този период от европейската история.
И Холокоста засяга поведението на хората. Със сигурност има някои бели хора – по-страхливите, които чувстват в сърцата си, че настоящата расова ситуация води до унищожение на народа ни, но поради сляпата им вяра в Холокоста, отказват да се присъединят и да подпомогнат организация като Националния Алианс и да се опитат да поправят ситуацията. Тези бели страхливци не могат да понесат да споделят подобна идеология като тези хора - а именно, немските национал-социалисти, които се предполага, че са убили милиони хора ... умишлено.
Каква точно е партийна линия на повечето партии за Холокоста? В общите насоки, този въпрос е доста лесен за отговор.
Според евреите и техните съюзници, Холокоста е опит от страна на германския национал-социалистите, за съзнателно изтребване на евреите. Германците измислили плана и се опитали да го извършват като събирали евреите от цяла Европа, закарвали ги до „лагерите на смъртта", и след това ги убивали, обикновено с помощта на гас против въшки наречен Циклон-Б. Повечето от евреите са били затворени в помещения и след това газообразният Циклоне бил пуснат в стаите, убивайки нещастните жертви. Повечето от жертвите са били кремирани. Този процес на изтребване е довел до смъртта на шест милиона евреи и милиони други, включително цигани, хомосексуалисти и политически престъпници.
Това е по същество, "официалната" версия за Холокоста, както и всички "официални" източници до голяма степен се съгласяват с по-горе споменатите обобщения. Но ако човек се опита да пресее така наречената "информация" по темата в търсене на спецификата, той ще води дълга, обезкуражаваща, и скучна борба. Неговите трудове най-вероятно ще предизвикат само една бъркотия от противоречиви твърдения и очевидни преувеличения. Специфичните детайли всъщност не са толкова "специфични" и в действителност са доста размити. Въпреки че по същество цялата "одобрена" литература за Холокоста тегли чертата, когато става въпрос за 6те милиона евреи, но все пак има толкова огромни и невъзможно големи несъответствия в детайлите, особено когато човек вижда как "официалната" версия се е променила през годините.
Един потресаващ пример, е твърдението, че 4 от 6 милиона евреи са били убити в Биркенау, предполагаем "лагер на смъртта", който е част от поредицата лагери в Полша казващи се Аушвиц. Този брой днес бе намален до 1 милион, но официалното "6 милиона" остана непроменено. Къде наистина са били убити са 3-те милиона евреи, които се смяташе, че са били убити в Биркенау? Нито един от официалните създатели на митове не иска да направи предположение за това. И има безброй други несъответствия, които са били документирани от ревизионистки историци от различни страни.
Но какъв ефект има Холокоста над събития след Втората световна война? Ето няколко примера на този ефект, от многото, които биха могли да бъдат цитирани.
Холокостът е довел до огромен, еврейски рекет. През 1952 г., тогавашната Западна Германия започва да изплаща репарации на държавата Израел и на отделни оцелели в Холокоста, както и на техните семейства. Тези репарации продължават в обединена Германия и до днес, чрез така наречената Германска фондация, чието мото е "възпоменание, отговорност, и бъдеще." Очевидно, това не е бъдещето на германския народ, от който те са част, а за бъдещето на еврейския народ, едно бъдеще, което - според самите евреи е по важно от бъдещето на всички други хора на планетата.
Освен парите в брой, Западна Германия, е предоставила милиарди долари помощ за Израел под формата на технологии и капиталова инфраструктурата. Всичката тази помощ е помогнала за позицията на Израел в Близкия изток, отнасяща се до арабските им съседи, които са получили много по-малко помощ от Запада.
През 1999 г. германското правителство създаде фонд, с пари от фирми, които се твърди, че са се възползвали от еврейски робски труд по време на войната. Сред компаниите, които допринасят за фонда са някои добре познати лидери в индустрията като: Siemens, BMW, Deutsche Bank, и Volkswagen. От това, което аз разбирам, този фонд, се е превърнал в Германската фондация през 2000 година и Фондацията, сега е подкрепена от германското правителство, както и от германската индустрия. Подобни фондове са създадени в Швейцария и Унгария. Всички тези фондове събират пари от различни източници и разпределят тези пари на оцелелите от Холокоста и техните семейства. Еврейските лидери също са организирали международни усилия за да накарат застрахователни компании да изплащат пари на отделни евреи.
Не е изненадващо, че е трудно да се намерят данни за размера на парите, който са изтръгнати от Запада чрез репарации за Холокоста. Различни страни са създали, фондове свързани с Холокоста; тези парите са отишли ​​в стотици хиляди, ако не и в милиони евреи в много различни страни. Да не говорим за факта, че евреите и техните сътрудници в западните медии и правителство не са твърде нетърпеливи да споделят стойност на "отнетите" пари от евреите с обществеността.
Но според уеб сайт, поддържан от Бюрото за международни информационни програми към американското правителство, посочените по-горе Германска фондация е отпуснала еквивалента на $ 5 млрд. щатски долара само между годините 2000 и 2005. Смята се, само, че Германия е отпуснала репарации в размер на около $ 80 милиарда долара в течение на годините. Не са включени по-горе никакви оценки от Швейцария, Унгария, или в други страни. Може би някои от вас - моята публика имат друга и по-конкретна информация, свързани с тези пари.
Но така или иначе, апетита от страна на евреите за пари в брой все още не е удовлетворен. Техните усилия през последните години са били насочени към това да държат американски компании като IBM и General Motors - отговорни за събитията от т.нар. Холокоста. Доколкото ми е известно, тези усилия не са имали успешен край, но тук в САЩ са се почувствали много други ефекти на фанатиците на религията Холокоста.
Холокостът е един от основните инструменти, използвани в промиване на мозъка в американските обществени училища. Това промиване на мозъка има няколко цели, сред тях са да преподават на Белите децата, че те трябва да се срамуват от белите си братовчеди в Германия, за това което се твърди, че са направили преди повече, от половин век и също така трябва да се срамуват от себе си за това, че са бели. Втората цел е да набият в умовете на всички американски младежи, че евреите са специални, че те са невинни и все още преследвано малцинство, което винаги е мамено, когато става дума за взаимодействия с бялата раса.
Поради предполагаемите исторически преследвания, учениците, приемат идеята, че на евреите винаги трябва да им бъде позволено да правят всичко дори и ако ние не го харесваме и че всяка съпротива срещу евреите е равносилна, н това да подпомагаш SS да тласкат невинните евреи през вратите на газовите камери. Без значение дали инструкциите този ефект са скрити или не, заученото поведение на младите хора е: "Евреите не трябва да бъдат закачани
Самите евреи са доста щастливи, да предложат учителите, на всички нива на учебните предмети, които наблягат на официалната версия за Холокоста. Използвайте любимата си Интернет търсачка с ключови думи като "образование" и "Холокост", за да получите представа за усилията на евреите ", за да прокарат своята версия на историята на Холокоста. Лигата против клеветите (The Anti-Defamation League) предлага ръководство за уроци за всяко ниво на образованието, както и някои от тях - не всички - са дори безплатни, което не е за вярване. (Евреи раздават безплатни неща! Каква идея!) С печатни материали, видео и онлайн издания, официалната версия на Холокоста е непрестанно и насилствено набивана в умовете на американските младежи.
Опитите да се принуди американската младеж да вярват на официалната версия за историята на Холокоста не е най-лошото. Най-лошото е, че евреите, с медиите и политическата власт, натрапват своята версия за Холокоста, не само на възрастните американци, но и на целият западен свят. Те са успели да направят поставянето под въпрос на официалната версия за Холокоста в действително престъпление в няколко страни - Канада, Германия и Австрия са сред тях. Ако искате да стоите далеч от затвора в Германия: не ограбвайте магазините за алкохол, не продавайте наркотици и не поставяйте под въпрос, дали наистина 6 милиона евреи, са загинали в Холокоста.
Една от причините евреите да са сложили такава награда за всеки, който приема тяхната версия за Холокоста е, защото тя морално обезоръжава бялата раса и позволява на евреите да правят почти всичко, което искат, без да се налага да се страхуват, че - като раса някой ще им държи сметка. Ако някой тръби и се оплаква от това, което евреите са, те изливат ​​върху него униклания си еврейски отровен гняв и питат: "не бяха ли шест милиона достатъчни?"
Например, сравнете расовата политика, насърчавана от еврейски лидери в различни страни. В Израел, те настояват за раздяла между евреи и палестинци или между евреи и други арабски групи в региона. Нито една от медиите или политическите сили в Израел не настоява активно за приемането на все повече и повече араби в Израел, като имиграция, както и не прави филми и телевизионни предавания, които насърчават расовото смесване между евреи и араби.
Но в Белият Запада, евреите се държат по съвсем различен начин. Със своите медии и правителствена мощ, те насърчават расовото разнообразие на не-бялата имиграция. Те пишат такива сценарии за филми така, че да създават на публиката винаги впечатлението, че расовото разделяне е зло и че е добре расовата смесица. През цялото време, самите евреи се опитват да поддържат техният изключителен или отделен статут в тази страна; направете малко изследвания, за да разберете колко изключително еврейски социални клубове, професионални организации, братства и т.н. има в тази страна. За останалата част от нас, се говори за интеграция, интеграция, интеграция: и така до края на историята. И расовата ситуация на Запада след края на Втората световна война се е променила значително в резултат на еврейското влияние върху политиката и общественото мнение.
Ако някой се осмели да попита защо евреите водят диаметрално противоположни расова политики в Израел и в белият запад, той неизменно ще работи срещу официалната версия за Холокоста. Така че, дори ако той не привлече, негативното медиино внимание, по-голямата част от обществеността ще откаже да разгледа обективно гледната му точка по простата причина, че повечето хора не искат да бъдат асоциирани с никого, който може да пита бедните евреи. Това е официалната версия за Холокоста, която държи бялата раса в шах, тя е склонна да ни постави на колене, така че да не можем да предприемем ефективни действия.
Официалната версия за Холокоста е не само една схема за вземане на пари, то е оръжие за сдържаност. То поставя вериги на съзнанието на хората и е склонно да им попречи да се опитват да определят какво не е наред с обществото, дори когато не ни харесва какво се случва и искаме да направим нещо.
Разбира се, целта на Националния Алианс не е да поправи умовете на милиони относно истината за Холокоста. Няма съмнение, че сме заинтересовани в истината заради самата такава и заради това сме нетърпеливи да научим точно какво се е случило по време на така наречения Холокост. Този интерес към истината ни кара, да правим усилие да изкараме на яве преувеличенията и крещящите неистини, които днес могат да бъдат намерени в официалната версия на историята за Холокоста.
Но, от гледната точка на Белия расист, евреите лъжа много - почти непрекъснато, или най-малко изкривяват истината, превръщат я в полу-лъжи и през повечето от времето пропускат важна информация. И няма да е лъжа ако кажем, че понякога евреите просто лъжат за някои нещата и те го правят съзнателно. Така осъзнаването, че евреите са лъгали в продължение на десетилетия за Холокоста не ни се стори много по-различно от начина, по който те обикновено се държат.
Въпреки това, както споменах по-рано в това предаване, начинът, по който лъжите за Холокоста се използват за да насилват нашите хора да се подчинят и да накарат голяма част от тях, да се страхуват да правят, това което знаят, че трябва да направят, за да поправят тежкото положение на нашата раса ... Ето защо трябва да бъде унищожена лъжата, която ние наричаме Холокоста. Когато тази лъжа е изяснена и отслабена, тогава програмата и политиката на Националния Алианс ще помогне да се организират хората ни в една сила, която ще върне расата ни обратно по пътя към една велика съдба.
Аз съм Ерих Глиебе и ви благодаря, че бяхте с отново с мен.

3 коментара: