петък, 28 май 2010 г.

Киев - "Іду на Ви ІІ" (турнир по MMA)

На 22 май в Киев за втори път беше успешно проведен турнирът по реалистични боеве "Іду на Ви ІІ". Точно година след първият такъв, в съревнованието отново приеха участие бели патриоти, за да се борят за титлата "Най-добър боец". Тазгодишният турнир беше посветен на падналия герой на Бялото Съпротивление - Дмитрий Боровиков и на "Киевската Четворка" - другари, които вече шеста година са зад решетките. Организатори на турнира бяха украинската организация "Солидарност" с помощта на Brotherhood 28 и другари от FCDK.
Близо 80 участника от Украйна и Русия премериха сили пред очите на съдиите, които бяха от високо професионално ниво - републикански шампион на Украйна и вице-шампион на Европа по бойно самбо; вице-световен шампион и шампион на Европа по Муай-тай; републикански шампион на Украйна по самбо и джудо. Подкрепа на бойците оказаха над 300 съратници в залата. На ринга няколко часа се водеше безкомпромисен бой. Не може да не ни зарадват и високия професионализъм на участниците, тяхната воля и несломия им дух. Независимо от суровите боеве, обаче след края на мачовете между бойците оставаха само другарските чувства и братските прегръдки. Публиката нажежаваше обстановката с въгласите - "Не отстъпвай! Не се предавай!".

Всички участници бяха наградени с библиотечка на патриота, новият албум на Сокира Перуна "In Victus", тениски на организацията "Солидарност". Бойците освен това се сдобиха и с безценния опит да потренират уменията си и на практика, а също и да спечелят най-важния двубой - този със себе си. Защото, който съумее да победи себе си, ще победи и целия свят!

Няма коментари:

Публикуване на коментар