понеделник, 14 юни 2010 г.

Позиция

Дълго време екипът на НС Трибуна не искаше да пише по темата за трамвая и боя, който се случи в него. Мислехме си, че като всяко чудо всичко ще отмине за три дни и накрая момчетата, набедени за участието в побоя ще бъдат оневинени и пуснати да си ходят по живо, по здраво. Не само, че това не се случи ами на заседанието на съда проведено в Софийският районен съд 6-те от момчетата бяха оставени в съда до следващото дело на 18.06.10 (петък) в сградата на Софийският градски съд (Сграда на съдебната палата). Основанието за това решение е, че : „извършеното е с изключително висока степен на обществена опасност, нападнати са беззащитни хора, които с нищо не са провокирали агресията”.
От тук може всеки да си зададе въпроса:”Колко са беззащитни тези хора?”
Както е известно сред нападнатите е лицето, което се изявява като лидер на 23 Септември и е част от студентски кръг „Призив” - Борис Боев. Всички сте виждали снимката на Борис Боев от миналогодишния първи май, на която той влиза във видима физическа и вербална конфронтация с органите на МВР. Там той не изглежда толкова беззащитен, а дори е настървен и озлобен.
Един от другите пострадали е по-известен като Илия - Ягата. Той и неговият приятел Калин – Пънко имат татуировки с емблемата на Фракция Червена армия (РАФ). За тези, които не знаят РАФ е Германската терористична организация водена от Улрике Майнхоф и Андреас Баадер, която е виновна за десетки атентати в периода 1972-1975. След малко ще докажем и други връзки на 23 Септември с терористични организации по света.
На мястото на сблъска са намерени палки, боксове и други подръчни средства за бой, чието количество надхвърля неколкократно броя на нападателите. Това не ви ли навежда на мисълта, че и беззащитните жертви са се готвели за физическо спречкване или с „лошите нацисти” или с „органите на реда”? С което автоматично отпада последна част от основанието за задържането „нападнати са беззащитни хора, които с нищо не са провокирали агресията”.
„..Имаме доста доказателства, че се касае за добре организирана престъпна група ...” Това са думи на прокурора водещ делото. Днес на дата 14.06.2010 бяха оправдани братята по-известни като Маргини, за създаване и ръководене на престъпна група. Нима тези 6-тима младежи на средна възраст 20-22 години могат да бъдат сравнявани с Маргините? Нима тези голобради момчета могат да бъдат поставяни редом с тези доказани престъпници?
Задавали ли сте си въпроса защо точно Бусманци? Защо беше наречен българското Гуантанамо? А не Гулаг, Аушвиц или Второ Белене? Кой бе държан в Гуантанамо? Атентаторите от 11 септември в Ню Йорк! Да не би там да се държат атентатори и терористи? Дали близките връзки на 23 септември с други терористични организации не са ги подтикнали да протестират срещу „ужасните” условия, в които живеят чужденците. В Интернет Сайта на 23 Септември намираме списъка на организациите участвали в един семинар в Турция през 2009
Народен фронт (Турция) - организация по известна като: Devrimci Sol (присъстваща в списъка на терористичните организации в света на ЦРУ)
- Ливанска комунистическа партия
- Хизбулла (Ливан) - по известна като Ислямски Джихад (в информацията поместена в списък по-горе е написано, че тя има няколко хиляди привърженици и сотици терористични организации)
- Народен фронт за освобождение на Палестина (присъстваща в списъка на терористичните организации в света на ЦРУ)
- Демократичен фронт за освобождение на Палестина (присъстваща в списъка на терористичните организации в света на ЦРУ)
- Комитет против нормализацията на отношенията с Израел (Йордания )
- Боливарианско континентално движение (Венецуела)
- Венецуелска комунистическа партия
- Радикален работнически фронт (Гърция)
- Ново ляво течение (Гърция)
- Представители на Световния социален форум
- Комитет за свобода на изразяването и асоциирането – CLEA (Белгия)
- Движение за съпротива „23 септември” (България)
- Близки на жертвите (Палестина)
- Народен съпротивителен фронт (Хондурас) присъстваща в списъка на терористичните организации в света на ЦРУ)
Дали пък съвсем не случайно тези момчета и момичета са отивали да протестират там? Дали те не искат да помогнат на своите приятели, заклеймени от целия свят като терористи, свободно да нахлуят и оперират в нашата страна. Дали 23 септември и останалите им приятели не искат да повторят атентата в Света Неделя?
Някъде четох обвинение, че срещу националистите има чадър от държавата и те остават винаги не наказани? Странно за какво трябва да бъдат наказвани? В януарските протести, когато същите тези малки момчета, които тогава бяха наричани от журналистите нашите деца и биваха и показвани за пример и хвалени, че бъдещето на България е на прав път, щом е излязло да протестира вместо си родителите си, днес бяха наречени от същите тези журналисти - лумпени, биячи, наркомани и какви ли не още?
Ако наистина имаше политически чадър, защо бяха задържани хора, които със сигурност нямат нищо общо с този побой?
Защо лицето Димитър Лазаров – Хоумлеса бе задържан и бе оставен в ареста, като той има желязно алиби за времето за побоя? Бил е разпознат? Нормално! Лицето Борис Боев, който не за първи път яде пердах и предния път бе посочил Димитър като извършител на побоя. Не мислите ли че Боев познава 10-15 човека от националистическите среди и не ги посочва всеки път за виновни, каквото и да му се случи?
Защо Васил Павлов – Шопа бил разпознат по сините му очи на черно бяла снимка?!? Що за идиотия може да бъде това? Но за полицията това е добре дошло поради причината, че Васил съди МВР за полицейски произвол. Не Ви ли прилича това на разчистване на сметки?
Защо Матея Пенев не бе пуснат под домашен арест или подписка? При условие, че след няколко дни след заседанието на съда той е имал да полага държавен изпит? Това не Ви ли прилича на комунистическите прийоми за разбиване на живота на инакомислещите? Не губи ли Матея така една година от живота си? А какво ще кажат МВР, когато той се окаже невинен, в което ние не се съмняваме? Ще може ли той да бъде приет в желаният от него ВУЗ без изпит, поради грешка на право-раздавателната ни система?
Къде е този чадър господа наричащи се леви или комунисти или дори анархисти? Не сте ли вие тези, които за 5 дена направихте бдения, флаш мобове и няколко безсмислени пресконференции. Къде виждате чадър? Къде виждате защита на държавата? Къде са задържаните от вашия флаш моб подкрепен от 20 души? Все пак вие блокирахте централно кръстовище в центъра на София в пиков час. Не е ли бащата на Ани Райчева, галеника на всяка власт. Не е ли той онзи дебил, който си позволи да говори против Левски и да го нарече един „конекрадец”?
Не мислите ли, че това ще е поредната показна акция на МВР, в която след време всички ще бъдат освободени поради на липса на доказателства?
А докато всеки четеше за лошите нацисти разбрахте ли с колко % вдигнаха тока? Не мислите ли, че тази „показна” операция освен да осакати живота на няколко младежи е замислена да отвлече общественото мнение от редица по-важни проблеми?

НС ТРИБУНА ПРИКАНВА ВСИЧКИ ЧИТАТЕЛИ ДА ДОЙДАТ НА ДЕЛОТО (СВОЕВРЕМЕНО ЩЕ ВИ ИНФОРМИРА КЪДЕ ЩЕ БЪДЕ ТО) В ПЕТЪК, ЗА ДА ИЗКАЖЕМ ПОДКРЕПАТА НА НЕВИНИТЕ НИ ПРИЯТЕЛИ, СЪРАТНИЦИ И ПОЗНАТИ!

С НАШИТЕ ЗНАМЕНА ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДАТА!

П.П. Когато котката е затворена, мишките пируват, но навън има много котараци. На Ваше място не бихме пирували мишлета.

4 коментара:

  1. От кога който е обявен от терористи, агресори и военнопрестъпници за "терорист", става такъв?
    И от терористичните действия на Израел света беше потресен, но как никой не обяви правителството им и разузнаването им за "терористи"? Макар че са отвличали не веднъж хора от различни точки на света /спомнете си случая с Адолф Айхман!/.
    Не че оправдавам и приветствам контактите на тия организации, с анархисти и болшевики/може би те са рутинни и са дотолкова, доколкото и те са декларирали някакво осъждане на Израел/, но според мен за какви терористи говорим когато една страна, в случая Палестина е окупирана, нейното коренно население - изтребвано и просто е станало да се брани в един героичен бой срещу истинските терористи и убийци?
    Нима не са ортаците на МОСАД и Израел-ЦРУ - терористи?
    А кой извърши атентатите на 11 септември 2001 -а година? Дали същото "нетерористично" ЦРУ не е наясно че в тоя ден, нито един служител от еврейски произход не е отишъл в Търговския център на работа?!...

    ОтговорИзтриване
  2. интерестно че лицето раайчева или Илзус както е по-позната нарича националистите престъпници, когато не можеш до намериш и ред написан или изказан от тези хора против България, но не аз не се очудвам тъй като баща й нарече Левски и Ботев също престъпници. Изписа се маса и се изговори за някакво нападение и хората осъдиха нападението, но никой не търси причината никой не се вгледа във "жертвите" където същност е тази причина. Вие го направихте за което мога само да ви стисна ръката. Говорят против държавата, власта и политицете в национална пресконференция казаха ние сме крайно леви анархисти и се борим против властта и държавата и ще постигнем нашето по един или друг начин, това не е ли заплаха в национален ефир защо никой не предприема мерки срещу тази наглост. въпреки властта която отричат при всяка една възможност припкат и пискат привличайки медиен конфликт. Защо точно протест пред "българското гуантанамо" защо не протестираха за правата на чужденците които идват легално тук и работят наравно със всички и си плащат данаците, а тръгнаха към место с хора без паспорти хора фантоми които ясно знаят риска за пътуването без паспорт , хора с незнайни присъди в тяхните държави тъй като никой незнае от къде са, мжеби има терористи, дъри , а защо не и убийци, хора поели рискът на такова придвижване въпреки смъртните си присъди в техните държави, защото един нормален човек няма какво да крие. Странно е аз бих помолил тези протестиращи да се поразходят в някоя африканска държава без да правят нищо вечер да видим дали няма да бъдат нападнати или пък в някоя мюсюлманска дори от арабският свят , но тогава няма да се говори за расизъм а за нападнат български студент в чужбина, забравихме за случаят с българчето на релсите нападнато от тъмнокожи......въпреки че за случаят в трамвая нямя няпяднати чужденци или цветнокожи... те са си българи , дори напротив има задържан палестинец?????????

    ОтговорИзтриване
  3. "Странно е аз бих помолил тези протестиращи да се поразходят в някоя африканска държава без да правят нищо вечер да видим дали няма да бъдат нападнати или пък в някоя мюсюлманска дори от арабският свят , но тогава няма да се говори за расизъм"

    И в коя арабска държава е нападан българин точно /като изключим случая с медиците в Либия/ и то особено преди България да бъде превърната в подлога на САЩ и Израел?!
    Аз съм срещал доста българи, работили по - времето на Саддам Хюсеин в Ирак, но не съм чул за случаи на нападнати българи,както и в Сирия и Ливан също, но не съм чулня кой да е бил нападан включително през ноща и дори там не се заключват изобщо врати/поне преди войната в Ирак/.
    Докато ако погледнем случаите на нападнати българи и европейци в САЩ, Израел /особено!/ и самото "сърце" на "бяла" Европа - Брюксел и Белгия, то не знам тогава какво да кажем.
    Ама верно че медиите не отделят толкова внимание на еврейския тероризъм, колкото на арабския така наречен "тероризъм" в Палестина и Ирак /разбирайте Борба за Освобождение/и на случаите на безследно изчезнали в Израел,на нападения над чужденци в САЩ или на пребитите например българи от строителна фирма в Израел и на нашите потрошени паметници там, както и на самия Талмуд на какво учие вреите,колкото се обръща от некои "патриотични" медии внимание на Исляма.

    ОтговорИзтриване
  4. А и не съм чул некой на разпространението на "Свидетели на Йехова" да обърне внимание /освен може би едно предаване на Карбовски,което красноречиво показа в един случай, какво представляват разните пастори и равини, от тия секти оте врейски произход и тези секти прикритие на какво са.../.
    Примерно съм чувал случай на жена в Сирия или Ливан беше - служителка в посолството ни,която се е прибирала редица пъти през ноща - пеш и то не забулена и нито един мъж не е посмял дори да погледне към нея,та камо ли нещо друго.
    Освен това в България не знам да има арабско или палестинско признато "национално малцинство" - за разлика от еврейско такова,а и женени за българи или българки палестинци не получават паспорти както и етническите българи кандидатстващи за такива,за разлика от турците и евреите, които имат дискриминативно предимство спрямо етническите българи при кандидатстване за гражданство.
    И въпреки че евреите /поне засега, ако не обърнем внимание на тази новина :

    http://samvoin.blog.bg/politika/2010/06/10/400-000-chifuta-idvat-u-nas.559995?reply=2037360 / са уж с долу - горе равна бройка по - статистика у нас.
    Не знам и когато говорим за арабска и ислямска заплаха у нас,колко араби има в нашата политика, икономика, стопанство и направляват нашия живот или са участвали в огромното разграбване на България и нашите активи, или пък придобиват едро имущество у нас и строят моллове и пр.?
    "Аман" от ционистка пропаганда в тая "Европа"...и тая България /бивша!/, за жалост по - всички медии и най - вече от страна на некои наричащи себе си "патриоти и националисти", ама още по - смешно е когато тезите им ги чета на страници и от лица, уж противопоставящи се на еврейското лоби у нас или уж необичащи евреите...:D


    Може би и в Иран поголовно нападат европейци,а англичаните са "по -арийци" от иранците,дето пускаха мините - играчкии писалките -бомби през 1944-а година тук и изпепелиха Дрезден /макар и Иран да се нарича "земя на арийците"в буквален превод/?
    А сега да ни кажете нещо за нашите съседски "бели братя" - шумадийците или сърбоманите?
    Само да ви напомня че ако ще говорим за Православие, то между иракчаните и палестинците има също не малка православна общност.
    А според Корана - Исус е Пророк, докато само факта че юдеите разпнаха Исус и че носят името на предателя му, е достатъчен...

    http://samvoin.blog.bg/politika/2010/06/16/shokirashti-snimki-ot-uj-pyrvobiten-i-fanatiziran-iran.562693

    А ето и маалко интересни снимки от "нецивилизования и враг на Християнството" - Иран.
    Особено статуята с Богородица е най -интересна...
    Как ли тия "врагове на Християнството" и "фанатици" са я допуснали?! ;)

    ОтговорИзтриване