сряда, 21 април 2010 г.

20-ти април

Празнувахме 134 от избухването на Априлското въстание, празнувахме в момент, в който цяла България гледа турските сериали, а всички млади са облъчени от чалга културата и единствената им мисъл е кога пак ще излязат на заведение, за да си покажат новите скъпи дрешки. За разлика от тях преди 134 години та и малко повече, хора като Левски, като Ботев, като Бенковски ни показаха, какво е саможертва, какво е хъс за борба, показаха, че за да бъдеш свободен трябва да жертваш, а те бяха готови да жертват дори ако това което трябва да дадат е живота им.
Някой казват, че на 20 Април се е родил фюрерът Адолф Хитлер. Човекът превърнал Германия от една развалина след ПСВ във велика и могъща икономически държава. Превърнал обезверения германец във велик войн и велик строител на национално и световно благоденствие. И когато се осмелиш да посочиш тези факти се появява някой облечен в скъп костюм, сочещ те с пръст и говорещ за онези 6 милиона, онези сакрални за целия свят 6 милиона, тези дето когато някой се осмели дори да се осъмни в истинността им бива хвърлян в затвора. В затвора редом с хора, убили 2-ма или 3-ма, или изнасилили детенце. Въпреки тази омерта наложена върху истинността на т.нар Холокост все още има хора, които разбират, че това е една добре пазена лъжа
Защо говорите на тази светла дата за българската история, за този „масов убиец”, за този „тиранин” и „изрод”? Всяка година се чуват тези въпроси. Защото този масов убиец поправи грешките от първата световна война, защото този масов върна на България тези исконни земи като Южна Добруджа, Беломорска Тракия и Македония. Нещо за което цяла България милееше, а ВМРО се биеше, нещо което българският народ наричаше Национален Идеал.
Днес 121 години от рождението на Адолф Хитлер наблюдаваме заличаването на Бялата раса, виждаме прииждащи негри, араби и други чужденци в цяла Европа. Днес Белите в Европа са на път да се превърнат в малцинство. Днес да бъдеш Националист е лошо, а да бъдеш Национал-Социалист е незаконно.
Днес 134 години след подвига на българските революционери сме изправени на прага на заличаването на България, никой не си позволява дори и да си помисли за национален идеал, Днес 134 след написването на кървавото писмо ние, тези за които Ботев и Левски умряха, сме на път да загърбим техния завет и да захвърлим тяхната саможертва на боклука. Днес ние сме готови сами да попаднем в робството, от което ни извадиха нашите деди.
Искате ли това да се случи? Искате ли утре да не можете да се наречете българин и националист? Искате ли вашите деца да не са чували за Левски и Ботев. Искате ли утре да няма България!
Ние не искаме! Затова ще се борим! Каквото и да ни струва!
Защото:
За България!
Свобода или Смърт!

1 коментар:

  1. BALGARIA NAD SI4KO.. NIE NE TRQBVA DA OSTAVQME DECATA SI PO DETCKI DOM ZASHTOTO TE UMIRAT A TRQBVA DA SE RAJDAT RAJDAT ZA DA SPASIM BALGARIA OBICHAITE STRANATA SI..

    ОтговорИзтриване