четвъртък, 8 април 2010 г.

Интервю с Blood&Honour Сърбия

1. Първо искаме да ви благодарим за това, че приехте да отговорите на въпросите ни. Може ли да опишете дивизията си с няколко думи. Кога е образувана тя?

Искаме да изпратим поздрави на всички Български НС другари и да благодарим за интервюто. Сръбската дивизия Кръв и Чест е образувана през 1995 с цел да представя революционен Национал-социализъм за нашите раса и нация. Работиме върху образованието и пропагандата на различни нива, а също и върху уличния активизъм. Ние сме структура, която е основана върху концепцията за Leaderless Resistance. Нашето крило за директна акция и охрана на движението ни е част от Combat18 и официално съществува от 2003. Ние вярваме във расовия идеализъм, Честта, Вярността и Дългът към Сърбия и бяла Европа.

2. Какво е НС движението в Сърбия. Има ли организация, с която си сътрудничите или мразите? (Ние знаем за Nacionalni stroj)

Освен Кръв и Чест и Combat18, съществува също и Nacionalni stroj, която е съюзник на всички националисти и която се бори под знамето на расовия национализъм, и е формирана през 2004. Nacionalni stroj донесе обединение, за да можем всички да се борим заедно за нашата страна и срещу ZOG и техните марионетки. Няма други активни организации, освен няколко интернет-активни уеб-сайтове. Ние не си сътрудничим със слепи националисти и шовинисти, които не знаят нищо за борбата ни.


3. Защо подкрепяте Combat18?

Ние винаги сме подкрепяли С18, защото те дават истинската основа за това как Национал-социализма да бъде политически активен, а не само музикален фен-клуб и да следва пътя на истинските борци със ZOG. С18 показва, че ние трябва да действаме, а не само да говорим за това, че трябва да слагаме интересите на расата над нашите лични такива, че трябва да пазим Национал-социализма от предатели, поп-звезди и всякакви паразити. Важно да е пазим същата посока, защото движението ни трябва да не забравя революционния си характер.

4. Какво е положението във вашата WP музикална сцена? Ние знаем за Battle Flag, Razоr 88, Battle Flag, Providenje, Direktna Akcija. Има ли други нови банди и активни ли са изброените?

Ние използваме музиката като метод за пропаганда. През последните няколко години не сме организирали концерти, защото репресиите срещу нас са доста сериозни. Всяко националистическо събиране е забранено и има анти-НС закони. Ние сме по-активни на политическо ниво. Групите само записват материали и някои от тях са активни от време на време ако има нужда от това. Надяваме се в бъдеще повече сръбски банди да свирят в чужбина.

5. Какви са вашите цели и какво искате да постигнете?

В нашата борба има няколко различни фази. Днес е фазата, в която създаваме силна основа за сръбското НС движение, което е мрежа от НС групи, и което ще ни помогне да се събудим и да присъединим към идеята ни все повече и повече активисти. В редиците ни трябва да има хора от всички класи - от работници до професори, за да можем да бъдем активни във всички сфери на обществото. Нашата бъдеща цел е да донесем Нов Арийски ред за нашата раса и нашата цивилизация, но победата ни няма да бъде в близкото бъдеще, защото трябва да преминем през всички стъпки - от фаза до фаза. Най-големият ни враг е анти-арийската ситема, контролирана от ционистите.

6. Подкрепяте ли някоя сръбска политическа партия?

Не. Ние нямаме истинска националистическа партия, заради репресиите на ционистите. Всяка истинска националистическа партия би била смазана отвън или отвътре, чрез незаконни методи. Ние се борим за това да променим това криминално правителство, да спрем терора срещу истинските патриоти, а също и да съживим свободата на словото и да обединим всички патриоти. Миналата година имахме традиционно събиране за Косово и Метохия в Газиместан, където около 10 000 националиста, дойдоха, за да надигнат клас против разделянето на страната ни. Другарите от Национални Строй бяха там, а също и Кръв и Чест, но така наречените патриотични политически партии сметнаха, че това мероприятие е маловажно..

7. Ще напишем няколко имена и дати. Кажете с няколко думи по нещо за тях.


13/5/1990 - Това беше денят, в който имаше футболен мач в Загреб на стадион Максимир. Случиха се големи сблъсъци между сърби и хървати. Всички усещахме напрежението преди войната и в този ден всичко ескалира и доведе до официалното начало на войната през 1991.

Željko Ražnatović - Неговата армия извърши много добри акции и спаси много сърби от мюсюлманския терор и всички уважаваха това.

Radovan Karadžić - Голям сръбски герой, който застана зад интересите на народа си и за което сега той плаща в ционисткия съд в Хага. Той се превърна в сръбски символ в борбата с Новия световен ред. Ние го подкрепяме напълно в смелата му защита!

Slobodan Misloshevic - Той не беше отвлечен и изпратен в Хага, заради лошото му управление, той е там заради сръбската борба с Новия световен ред и ислямската инвазия.

Тито - Тито беше комунист и бандит, който стана президент на бившата Югославия с кръв по ръцете си и благодарение на много военни престъпления. Това, което той причини на хората през 35-годишното си управление, стана причина за войните и доказа, че мулти-етническата държава не работи добре.

8. Тук в България антифашистите не са активни, поради причината, че се грижим добре за тях. Каква е ситуацията в Сърбия?

Преди няколко години те започнаха официално да се наричат Антифа със създаването на уеб-сайтове. Те винаги стоят зад полицейски протекции и се крият зад капиталистическите продажници, но нашите активисти ги смазват навсякъде и не им позволяват да се развиват. Имахме много добри анти-антифа акции и всички ние сме обединени в борбата си с тази сган.

9. Трудно ли е да си националист в Сърбия? Какви са законите? Имате ли проблеми с правителството?

Да, както казахме преди, последните няколко години репресиите на ZOG срещу националистите/ Национал-Социалистите се увеличиха. Сега са забранени всякакви политически събирания на национал-революционери (дори и да се носят само националните флагове на Сърбия на срещите), всеки про- НС концерт и всеки символ, когото наричат фашистки. Има нов закон „против фашисти и нацисти” и позволява на правителството да действа по криминални начини, които нарушават закона, за да заглушат гласа на сръбските националисти и да ликвидират всякаква свобода на словото на расовите патриоти. От миналата година ZOG гони и други патриотични организации и всички нейни политически врагове и има голямо напрежение, което рано или късно ще избухне и хората няма да искат да търпят повече техния терор. Последните няколко години имаше големи митинги, бунтове и конфликти против доминиращото управление на ционистите от ЕС/САЩ и сега те се страхуват от надигането на национализма в Сърбия.

10. Ако имате три куршума и няма да ви накажат за тях, кого ще убиете?

Само три няма да променят нищо и няма да направят нещата по-добре. Има много предатели и марионетки на ЗОГ, които трябва да страдат и да усетят гнева и правдата на сръбския народ.

11. Какво е Ян Стюарт за Вас?

Ян Стюарт е един от най-важните Национал Социалисти в следвоенната НС ера. Той показа на световната младеж НС движението, направи от музиката нов инструмент за пропаганда за масите, накара всички Национал Социалисти в света да се обединят, да спрат шовинизма и ни разкри един нов модерен начин на борба за Национал-Социализма, показа ни с неговия идеализъм и саможертва, че той е един истински Арийски герой и пример за НС политически активист. Почивай в мир Ян!

12. Някакви последни думи или нещо, което не сме Ви попитали, но вие искате да кажете?

Искаме да призовем всички европейски НС движения да работят заедно, ключът към победата е единението на всички НС активисти. Трябва да сме посветени на тази битка за нашето бъдеще и свобода, за нашата кръв и родина, дължим на предците си да продължаваме тази борба и това е наш дълг. Благодарим на всички другари, които ни подкрепят и стоят до нас, никои не споменаваме, за да не забравим никои! ЕДИНЕНИЕ – ДЕЙСТВИЕ – СИЛА!

Info:
Srpska Krv i Cast divizija: www.bhserbia.org
Nacional Socijalisticki Forum: www.ns-forum.com
Nacionalni stroj: www.nacionalnistroj.com

1 коментар: