сряда, 14 април 2010 г.

Интервю с Роман Зенцов!

Роман Зенцов е бивш боец и световен шампион в боевете без правила "ММА". В момента е лидер на руското националистическо движение "Съпротивление".

1. Здравейте
представете се с няколко думи?

Аз съм руснак и това изчерпва всичко!

2. Защо решихте да се занимавате с политика?

Не се занимавам с политика или политиканство. Аз и моите другари сме на война за освобождаването на руския народ и другите коренни народи в Европа от чумата, която ни порази преди много години, но чиито връх е в наши дни. Но за да бъдем силни и да победим, най-важното е да пробуждането на нашия архетип, разбирането и приемането на родството между европейските народи, освобождаването на телата и душите ни от слабостите, които ни бяха донесени от чуждоземна сила. Ние ставаме силни, непоколебими, връщаме се към първоизточника и след това започваме да променяме света около нас. Така, че това не е политика - това е война. Има два варианта - или се сражаваме, или се предаваме. На всеки ще се наложи да избере по кой път да тръгне. Аз напълно разбирам това и моят избор е БОРБАТА.

3. Има ли нещо общо между боя и политиката?

Да има много общо. Изкуството на войната, както и изкуството на политиката е изкуство на хитрост и несъкрушима воля. Да спечелиш на всяка цена. Всичко за победата, всичко за приятелите и всичко срещу враговете!

4. Кои са най-големите врагове за вас и руската нация?

Руснаците имат много вътрешни врагове, имам предвид врагове, които живеят в нас самите. Врагове, които разлагат нашите души и това ни пречи да се надигнем над нас, да се доближим до героите. Ние много добре познаваме тези врагове и пороци и е наш дълг да се справим с тях! А що се касае до външния ни враг, който ние свободомислещите руснаци най-накрая осъзнахме, че имаме - това е ZOG. И той подтиска не само нашия народ, но и всички свободомислещи и борещи се другари по целия свят.

5. По какво се отличава организацията ви от другите организации в Русия?

Според нас НИЕ се отличаваме от всички движения и партии в момента в Русия. Но да пишем за това би било глупост. Нека за нас съдят по делата ни и нашите неуспехи, или победи.

6. Какви са вашите цели?

Нашата цел е вземането на властта в Русия, построяването на социално-справедливо, одухотворено общество, пробуждането на народа ни от съня и мрака, наложени ни от търгашо-потребителския култ.

7. Защо нарекохте организацията си Съпротивление? Съпротивление против какво?

Съпротивление срещу цялото това богоборчество, което причислих в предишните въпроси и в социален, и в духовен и във физически смисъл. Съпротивление срещу всичко и всеки, който прави народа ни слаб и страхлив. Това се касае и за вътрешните ни врагове - пороци, духовно разложение и външните врагове - конкретни хора и сили.

8. С кого бихте искали да се борите на ринга?

Борил съм се с всички, с които съм искал. А борбата на ринга не е целият живот. Със собствените си врагове предпочитам да се боря извън ринга, с което и се занимавам в момента.

9. Ако имахте три патрона и няма да бъдете съдени, кого бихте застреляли?

Аз имам три патрона и задължително ще ги използвам, но нека това бъде изненада за жертвите хахаха. Все пак да бъдеш предупреден, означава да бъдеш въоръжен. А така ще почиват върху лаврите си и ще мислят, че са полубогове и всичките им злодеяния ще бъдат измити от ръцете им.

10. Какво знаете за България и имате ли връзки с българи другари?

Достатъчно много знам за България и за славянските народи в Европа : техния произход, взаимодействия, войни и т.н. Ние сме едно голямо семейство. До сега не съм успял да посетя страната ви, но се надявам скоро да го направя. Все още нямам връзки с български съратници, но се надявам нашата връзка с вас да е началото на бъдеща дружба и сътрудничество. Лично аз ще се радвам на това!


11. Някакви последни думи към българските националисти и другари?

Искам да кажа, че днес много добре разбираме, че имаме общ враг, който е хитър, могъщ и коварен. Ние имаме едни цели, едни идеи, един поглед. Всички имаме общи корени. Да се борим сами би било невъзможно. Но ако се изправим заедно, задължително ще победим и ще разпалим огъня на освобождението по цяла Европа. Това не са просто думи, ние осъзнаваме това и Ви приемаме тук като братя!



Въпросите с "Руския чук" Роман Зенцов бяха изпратени отдавна и ето какво получихме днес на редакционната поща.

Поднасям дълбоките си извинения, за това че не успях да отговоря на въпросите Ви дълго време. Винаги помних, че трябва да го направя, но имаше ред обстоятелства, които ми попречиха да го направя. Отговорите ми бяха кратки, но в скоро време се надявам да пристигна в България и можем да се срещнем и да пообщуваме по-обширно. Ще се радвам на вашето сътрудничество и взаимодействие!
С уважение, Роман.

1 коментар: