вторник, 5 април 2011 г.

Мултикултуристите са луди част 1

Лудите хора казват някои наистина смешни неща, разбира се ако обичате абсурден хумор. Лудият човек може да смята, че локомотивите са действително направени от ментови бонбони. Или той може да мисли, че единствената причина, че не можем да пием белина, без вредно въздействие, e защото не сме се молили на правилното божество по правилният начин. А пък някои луди са доста интелигентни по техен си начин и може да са в състояние да произвежда творчески и вътрешно последователни аргументите, за да обосноват своята гледна точка и да отстояват позициите си, дори ако техните встъпителни части са доста налудничави. И всичко това предизвиква смях. Например, един който вярва, че земята не е кръгла твърдял, че Земята е двуизмерна и е с формата на чиния. Той дори можел да обясни как на тази Земя с формата на чиния, хората могат да пътуват очевидно по права линия и в крайна сметка да стигнат до началната си точка. "Те просто падат от ръба", каза той, "и тъй като Земята е двуизмерна, без каквато и дебелина, те падат" в район, в който няма пространство и по този начин те незабавно падат от другата страна на чинията, за да възобновят праволинейното си пътуване от началната точка. "
Но, някой възрази, "няма ли хората да забележат всичкото това "падане" и пренасяне през хиляди мили?" Но поддръжника на плоската земя има отговор и за това. "Не, те не биха", продължи той. "Тъй като" мястото на ръба на Земята няма пространство, следователно не отнема време за да го пропътуваме и дори пътника не е наясно с неговото движение." Много логично, разбира се ако приемате твърденията на човека. Дори остроумно. Но всъщност е напълно лудо. Можем да се смеем на нашия поддръжник на теорията за плоската земя. Също така трябва да се смеем на мултикултуристите, който вярват, че всички човешки раси са "равни" или че "расите не съществуват", техните идеи са еднакво налудничави - или дори повече в разрез с наблюдавани действителност, отколкото на поддръжника на плоската Земя. Но лудите хора са смешни само от разстояние. Когато те са в една стая с вас, започвате да ставате нервни - и има защо. Ако някога те получат надмощие над нормалните хора, тогава наистина трябва да се притеснявате. Добре е, за лудите да поддържат техните теории зад тапицирани стаи или в изолирани мазета. Но когато те имат право да държат жените и децата ни на железопътната линия, така че да могат да опитат от изкушенията на бързо приближаващия се локомотив от ментови бонбони, те стават смъртоносни. Когато те изискват от всички нас да пием белина, защото правилните богове са умилостивени, то те са убийци. И когато те решат, че "расите не съществуват" или, че "всички ние сме едни и същи" тогава започват да отварят границите и правят социална политика и пропаганда за насърчаване на расовото смесване, то те са масови убийци - и те трябва да бъдат спрени.

В крайна сметка, ще трябва да премахнем всички тези хора от управленчески позиции. За сега, мисля, че едно от най-добрите оръжия срещу тях е смехът - доказателство, че мултикултуристките идеи са наистина пълна лудост. Това ще помогне за изграждане на съзнанието и доверието на белите, които са останали рационални - и ще шокират някои от добрите, но необразовани хора, които са приели мултикултиризма в здравия си разум. Нека да разгледаме някои от безумията на мултикултуристите

Групово мислене: Изключване на истинските мислители

Голяма част от това, което минава за писане и образование днес се подразбира, че е напълно погрешно: предположението, че е някак си е "неморално" да се признае реалността за неравенството на човешките раси. На първо място, не виждам потвърждение, в която и да е морална система, която не осъжда независими изследвания, рационалното мислене, или признаване на установени факти. И винаги поставям по въпрос такива вредни глупости навсякъде, където те се появяват. За наш срам, някога е имало религиозно-правна система на места на Запад, които са лишавали от свобода или убивали лица, които са поставяли под въпрос съществуването на нафора или демоните (и много други фантастични лудости, прекалено много, за да бъдат написани). Публично съм осъдил тази система и продължавам да го правя и очевидно не искам нищо в замяна. Но ние се връщаме към нея по някакъв начин. Ние от Запада сега ще се обърнем към създаването на доктрината за "равенство" - расово, както и други видове, като - един вид светска религия. Законите за "престъпления породени от омраза" закони, които сега се налагат от законодателите наети от елита (с мълчаливо съгласие от медиите) са неразделна част от новата вяра: както повечето лица от духовния клир, първичните двигатели на измислицата за "равенството" имат жаждата, да наказват, лишават от свобода, или убиват хората, които поставят под въпрос печелившото им мошеничество. В някои страни като Канада и Германия, вече имат тези правомощия. (Същото се отнася за вярата в "Холокоста", друго колебливо предложение на сегашното управление.)

„Расизъм”

Предшествениците на юридическо преследване на тези твърдения са достатъчно осезателни, за да ни накарат да разберем, че нито личностите, нито расите са, или трябва да бъдат "равни". Насърчаването (започнало само преди няколко години) на идеята, че тези "лоши" мисли представляват "расизъм" и че "расизмът" е ужасно лошо нещо – и не трябва да правят така или татко ще ги нашляпа. Постепенно се добави идеята, че "расизъм" е не само много лошо нещо, но също така е и някак си незаконно.

Абсурдно? Е, демоните и вещиците са също твърде абсурдни, но стотици хиляди са били убити от "добронамерени" хора, желаещи кръв от напълно невярна и налудничава система на вярвания. Аз не искам това да се случи отново.

Няма доказателства, че които и да е човешки раси са равни по интелект (или в много други характеристики), и всъщност би било странна аномалия на природата, ако те са. След хиляди години на различна еволюция в много различни среди, ще бъде поразително, ако ние открием, че човешките раси са "равни" във физическа или психическа структура. Цялата концепция за развитието на живот, като клонове и видо образуване зависи от все по-процъфтяващо неравенство на раси и под видове. Това се отнася за всяка форма на живот и, честно казано, не е съвсем нормално да вярвате, че не се отнася за хората.

Не трябва да имаме морален срам към посочването на този очевиден факт.

Веднъж един мултикултурист ми "обясни" последователните провали на черните и метисите за постигането им на равнище, сравнимо с белите. Той заяви: "Единствената причина, поради която те биха могли да се провалят е, ако те са дискриминирани." И така, в съзнанието му, "равенството" на расите е даденост, почти божествен закон на Вселената. Единствената причина поради, която нямаме расово равенство в реалния свят - единствената причина - е "дискриминацията" от страна на белите. След това той продължи да демонизира "дискриминацията", все едно че белите правят някакви сатанински ритуали с единствената цел да предотвратя сбъдването на неговия перфектен Рай на "равенството".

Но расова "дискриминация" просто означава избор между различни раси за някаква цел. Например, когато основателите на тази страна приемат Акта за Натурализация през 1790 (в сила до насилствената му отмяна през 1952 г.), в който изрично се посочва, че само представители на Европейската раса могат да станат граждани на Съединените щати, те със сигурност са избрали този смисъл на думата. Те се опитват да осигурят практическото изпълнение на това, което е било посочено в Конституцията: тази нова нация е за тях "свещено поколение" - това са, действителните преки потомци и роднини на европейските мъже и жени, които са създали този народ. Те избраха да не се предаде новата им нация, създадена с цената на толкова много кръв и мъки, на други хора.

Ако сте един американски баскетболен треньор, ангажирани в наддаването във войната за "стипендии" на някои от африканските племена, вие също се занимават с расова "дискриминация ", въпреки че е от най-глупавия търговски вид.

Дискриминация означава само избор между алтернативи. Изразът "дискриминационни купувачи", което означава "интелигентни купувачи, които се грижат за качеството", оцелява в американски английски като напомняне за първоначалното значение на думата в дните преди лудостта наистина да е започнала.

Расовото "разделяне" - което мултикултуристите осъждат като още по-страшно от дискриминация - е, разбира се, състоянието на нещата, които са се получили между расите, където и да се пресичат, в продължение на хилядолетия преди появата на мултикултуризма и култът към равенство. Отсъства закон, задължаващ тяхното сдружение, по-голямата част от членовете на всички човешки раси се отделят съвсем естествено. Проверка на столовете в гимназиите - или големите жилищни квартали - в "расово различни" места лесно ще потвърдят това.

Преди лудостта за расовото "равенството" да дойде на сцената, хората организираха техните общества по този начин, естествено, без дори да мислят за това. Дори и днес, белите, които са "либерали” все още правят решенията си да закупят жилище по начин, който е напълно еднакъв с расово осъзнатите. Те го правят безсъзнателно. Това е биологично. И наистина няма нищо общо с "омраза" -и всичко е свързано с различна еволюция. Ако не сте свободни да дискриминирате, не сте свободни да избирате.

Ако може да дискриминирате само когато управлението казва че изборът се основава на това, което управлението казва че е "уместно" (както в "най-добре квалифициран за тази работа" или "могат да плащат", или каквото и да е), то вие сте роб на това управление

Предпочитам принципите на основателите на нацията ми, на Съединените американски щати, които ми дават свободата да избирам и да вземам сам решения за това, което е уместно и кое не.

Преследвания, омраза, и конфликти: Причинени от Мултикултуризъм

Мултикултуристите често твърдят, че расовите реалисти, като нас искат да преследват и доминират над други раси. Що се отнася до преследването и господството, аз съм абсолютно против тях. Те мълчаливо създават едно мултикултурно общество. Когато две или повече раси са длъжни да живеят под едно управление, винаги има расови конфликти и желание за господство или "несправедливост".

Някога всяка раса е имала своята независимост и свобода, както и собствената си територия, при такива положения расовите конфликти са редки както в Исландия или Япония днес. Максимата на "самоопределение" премахва и прави невъзможно преследването и господство на един народ над друг в до таква степен, че то улеснява расовото разделение. Само в принудителните мултикултурни държави -което за съжаление включва голямата част от Белия свят тези дни – избухват расовите конфликт. Мултикултурното убеждение е точно обратното на истината.

Законът

Мултикултуристите упрекват бившият американски закон, който съвсем доскоро, предотвратяваше брак между членовете на различни раси. Законът забранява расово смесените бракове, както Джеферсън заявява, и за жалост е необходимост поради близостта на расите - освен ако единият не е готов, тъй като Бащите Основатели и повечето американци в цялата история не са приемали геноцид, като се смесват, със човек от друга раса .

Джеферсън, заедно с много други учредители, както и Ейбрахам Линкълн, мислели, че най-добрият отговор е расово разделение в континентален мащаб: това е, репатриране на африканците в земята на предците им, или, в интерес на икономиката, транспортирането им до о-в Санто Доминго в Карибския басейн.

Мултикултуристите отхвърлят рационалната и хуманна визия на учредителите. Те мечтаят за идеалното расово смесване - те мечтаят за расова смесване като някои хора мечтаят за Второто пришествие. Те мечтаят за расова смесване, като че то ще породи нов, идеален свят на доброто и добродетелта. Те са опасни, луди хора. Един действително ми каза веднъж: "Когато имаме смесени гени достатъчно, може би след 10 или 20 поколения, всички ние ще бъдем много близо до един и от същия цвят. Това е края на расовия въпрос. Кръстоска между различни раси подобрява генетична жизненост и разрежда расово-специфичните дефекти ... аз го правя, толкова често, колкото е практично. "

Радвам се, че такива мултикултуристи направо признават, че те искат геноцид и изчезването на нашата раса - голямата част от тях не са толкова честни

Фантазии за бъдещето

Но аз се страхувам, че мечтата им за щастлива смесена раса на бъдещето е безнадеждна фантазия.

Където расовото смесване е имало в по-голям мащаб, резултатът не е един хармоничен свят от метиси, а точно обратното. Новата расова комбинация се появява на бял свят, с множество нива на стратификация, и има огромно увеличение на расовите конфликти.

В Индия, която сега се състои от четири отделни нации и най-малко още две е добър пример, както е Бразилия, където сега разстрелват нежеланите деца мулати, като бесни кучета по улиците, с видно одобрение на много хора от всички социални класи, които са толкова пропити, че те желаят да продължат живота си с най-малко неприятности. Това, не е бъдещето, което бих искал за моите деца. Единственият начин, за да ги предпазим е Европейския расов характер на нашата нация

„Расата не съществува”

Мултикултуристите обичат да твърдят, че тъй като много расови черти не се основават на отявлени географски граници и по този причина "расата не съществува."

Сигурен съм, че малцина биха твърдeли, че защото земната атмосфера не разполага с отявлена граница с пустотата на междупланетното пространство, че атмосферата не съществува или че не е идентична с вакуума.

Границите между пра-човека и човека, също не са били много отявлени, кога точно започваме да се отличаваме от нашите пра-човешки предци. Расовото разделение е довело до значително видообразуване наистина.

Има и безкрайна поредица от нюанси и без рязко отявлена граница между езерото Итаска, и река Мисисипи, Мексиканския залив и Атлантическия океан. Мисля, че ние ще трябва да се съгласим обаче, че е погрешно да гледаме на Атлантическия океан, както част от езерото Итаска. А има специални стаи за хора, които сериозно смятат, че тези градация някак си доказва, че река Мисисипи не съществува. И освен това, има много дълга серия от степенуване на форми на живот между мърсотията на езерото и кралицата на Англия и всички тези описания на разделенията, които правим между тези форми на живот до известна степен са "социални" и произволни. Но те са и полезни, те описват истински наследствени особености структура и поведение и те са увеличили нашето разбиране на процесите, което ще позволи на нещо твърде различно от мърсотията на езерото евентуално да стане кралица на Англия.

Също така е вярно, че изхвърлените химически отпадъци размити в подпочвените води и без задълбочени тестове не можете да ни карат да бъдем сигурни, че водата е абсолютно чиста. Но това не е извинение за наливане в един литър диоксин, или да се твърди, че диоксинът е "същото" като водата. Това по същество е, което мултикултуристите нанасят на нашия генетичен фонд. Всеки, който признава еволюционния процес признава, че расите съществуват. (Това е само, когато говорим за все по чувствителната тема за човешките раси, че религиозните и политически заблуди правят така, че някои хора затварят очите си пред реалността.)

Двигателя на еволюцията

Формирането на расите е самия двигател на еволюцията. Без него Животът, който познаваме би бил невъзможен. Поради мутации и действията на естествения подбор на съществуващите различия, се развиват нови видове. Когато тези разновидности, стават значително по-различни, ние ги наричаме раси и под видове. Когато те станат още по-различни, различаващи се до точката, където кръстосването е по-скоро изключение, отколкото правило, или дори да става невъзможно, тогава ние ги наричаме нови видове.

Всички бозайници са имали общ прародител (вече изчезнал), и сега има много видове бозайници. Следователно всички съществуващи видове бозайници трябва да са преминали през един процес на расово разклоняване, развиващи се в различни под видове и евентуално нови видове.

Имайте предвид, че ние прилагаме твърди понятия (вид, под вид), над това, което наистина е непрекъснат процес на разклоняване, процес на различия и видообразуване.

Това разминаване със сигурност се е случило с човешките раси, а всъщност това ще бъде биологичното чудо приближаващо фантастичното, ако не се бе случило. В действителност, то все още се случва.

Най-важният въпрос

Наистина интересният въпрос е не къде ние сме поставили етикетите на расите и видовете. Въпросът от първостепенна важност е : Ще позволим ли, чрез социалната ни политика или разни популярни митологии този процес на разделяне да продължи или ще се опитаме да го спрем?

Видообразуването е постепенен процес, който не може да се случи без формирането на раса. Абсурдно е да се отрече това.

Формирането на расите се случва дори и при същества, които не притежават съзнание, като растенията и наистина се е случило в продължение на много хилядолетия преди развитието на съзнанието под всякаква форма. Поразително, всичко това се случва въпреки факта, че мултикултуристите с голям мозък не могат да дадат дефиниция на расата, която е подходяща за тях.

Да се ​​твърди, че трябва точно или генетично да се определят расите, преди да се признае самото им съществуване е еквивалентно на твърдението, че водачите на амазонските племена не могат да правят разлика между храни и вътрешни органи, защото те не са учили за химическата им структура.

Всъщност, по-нелепо от това: и имащо претенции за същото е, че водача на племето не може да направи необходимите молекулно диаграми, за това че има действително някаква разлика между суб-продуктите от пилешкото месо и яйцата.

Така, че мултикултуризма е абсурдна и опасна идея, обричаща в крайна сметка всичка хора на фатален край.

Кой има полза от това ?

Ционистите, които държат властта над нашите медии ни натрапват мултикултуризма 24 часа на ден от най-малко две поколения. Но, разбира се, това противоречи на техните догми за женитба и напълно отхвърля тезата им за расово-националистическо превъзходство на държавата Израел, ние много просто можем да видим че, те самите не вярват, на тази лудост.

Така, че защо те ни го натрапват? Тяхната култура е тази, която прониква и променя културите на местата, където живеят. Това, което те ни натрапват, е основано на това, което искат от нас да направим. И това, което искат от нас да направим, не е най-доброто за нас, но е това което те мислят, че е най-доброто за тях. Това - като таланта им за пазарлъците около цената на килим на Азиатски пазар, или да накарат селяните да мислят, че граховото зърно със сигурност е под третата обвивка, - в крайна сметка може да е генетично.

Следва продължение..

Няма коментари:

Публикуване на коментар