събота, 24 октомври 2009 г.

14.10 Киев - Марш в памет на УПА (Украинска Въстаническа Армия)

Днес славяните продължават изкуствено да бъдат разделяни от различни спорове. В Украйна една такава тема е - УПА. Именно неадекватното поднасяне на информацията около този проблем и постоянните лъжи сипещи се от устите на комунистите доведоха до това, че темата за войната от 1941-1945 разедини нацията.
Нашето мнение
Днес ни унищожават! Генно-модифицирани продукти, отровни вещества във всичко, започвайки от битовата химия и завършвайки с хранителните продукти, упадъкът на спорта, популяризирането на похотта, насаждането на толератност към насилници и етнически крадци. Длъжни сме да разберем, че ни УБИВАТ!
Във войната от 1941-1945 украинци са воювали в състава на Червената Армия, УПА, дивизия Галичина и даже РОА. Важно е да разберем, че те са воювали за Родината ни! Не за Сталин, Шухевич, Хитлер или Власов, а за Украйна! Всички са държали оръжие в ръцете си и са рискували живота си, здравето си. Не са рискували тези, които са държали в ръцете си бутилки с алкохол и мезета. Затова сме длъжни да се отнасяме към всички с уважение. Призоваваме към подобно уважение всеки.

Видео







Няма коментари:

Публикуване на коментар