понеделник, 26 октомври 2009 г.

Купувайте само от евреи!


Защо? Защото евреите продават евтини, но негодни стоки, докато немците слагат нормална цена за нормални продукти. Защото евреите ви лъжат, докато немците се държат с вас честно и справедливо. Защото от евреите можете да купите всякакви боклуци, а немците продават основно само качествени стоки. Евреинът е ваш кръвен брат, а германеца - враг на вашия народ. Евреите се трудят с пот на лицето, а германците са безделници и лентяи. Евреинът четири години е стоял на фронта рамо до рамо с вас, рискувайки живота си за славата и величието на Германия, докато германецът е затлъстявал вкъщи. Евреите са умирали, за да живее Германия. Трудно може да намерите евреин, който по време на войната и революцията да не е загубил всичко, и също така е трудно да намерите германец, който не е забогатял. И въобще на всички е известно, че германците са разпънали Христос, а евреите са превърнали учението му за любовта в действителност.

Купувайте само в еврейски супермаркети. Какво ви пука за дребния германски търговец. Нека да върви в Палестина и да продава там продуктите си! Той няма място в Германия. Омръзна ни неговото хленчене за умиращия дребен бизнес. В еврейския супермаркет е толкова удобно и уютно. Там можете да намерите всякакви боклуци. Тези дворци са на всеки ъгъл. Светлината им озарява нощта, по витрините им светят коледни елхи, над морето от безвкусен кич пеят ангели, децата се смеят и пляскат, а малко по-далече стои приветливият продавач-евреин и потърква ръцете си от радост. Къде ще намерите такъв щедър и енергичен германски търговец? Иската да кажете, че германецът също се нуждае от прехрана? От къде на къде? За какъв се е взел? Нека да живее на помощи, като всички нас. Защо отделни германци трябва да живеят по-добре от останалите? В Германия това право имат само евреите. Защо още е нужна републиката, ако не за добрия живот на евреите?

Тази коледа само в Берлин заради еврейските супермаркети са банкрутирали шестстотин малки предприятия. Искате да кажете, че все още има достатъчно работещи германци? Нищо - на следващото рождество ще станат доста по-малко. В Германия почти не остана кой да банкрутира. Така и трябва да бъде. Германия за евреите! За това се бихме и затова течеше нашата кръв. За тази цел ще дадем и последния си грош.

Изкарайте за продажба коледните елхи. Ликувайте синове на Сион! Порядъчните немци със заслужените с кръв пари ще купят вериги за самите себе си. Еврейските финансисти ще ги използват, за да държат германците във вечно робство. Е кой ще откаже помощ на евреите в това славно дело? Защо ни е врат ако не за да носим хомот? Ето вече десет години Германия се разпродава и изкупува. Може ли някой да помогне? Пита ли се някой от кого е играчката под коледното дръвче? От евреина Исак или от германеца Мюлер? Евреинът ще дебелее от монетите, които му давате, а германецът ще умира от глад. Е и какво? Да живеят евреите, да умират германците! Това е, което иска богът на евреите, както и техният защитник, министъра на финансите Хилфердинг. Имуществото е нищо ако не принадлежи на евреите. Благородството е нищо, а за мошениците от супермаркетите - всичко!

Рождество е празник на любовта. Та братя и сестри, нека да обичаме бедните и нещастни евреи! Нека да се пръскат от лой! Обичайте враговете си, правете добро на тези, които ви мразят! Да не би евреите не са ни ненавиждали, угнетявали, клеветили и унижавали? Намерете поне един, който да каже, че трябва да се отнасяме с тях, съгласно закона, който те използват срещу нас - око за око, зъб за зъб?

Младенецът, чиито рожден ден скоро ще отбелязваме е дошъл на този свят, за да донесе любов. Обаче разбрал, че любовта не винаги действа. За това като видял в храма еврейските търговци, той се разгневил и ги изгонил.

Германци, купувайте само от евреи! Нека вашите съграждани гладуват! Ходете в еврейските супермаркети, особено на Коледа. Колкото по несправедливи сте с вашия народ, толкова по-бързо ще настъпи денят, в който ще дойде правилният човек и ще изгони търговците от храма на нашата родина!


Дадената статия е написана от Йозеф Гьобелс в навечерието на коледните покупки.

“Der Angriff”, 10 декември 1928 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар