понеделник, 2 ноември 2009 г.

Интервю с Кръв и Чест Аржентина


НС Трибуна - Поздрави от България. И на първо място благодарим, че се съгласихте да дадете интервю за блога ни. Разкажете ни с няколко думи за организацията си.

Кръв и Чест Аржентина - Аз съм в движението от 18 години. Почти всички членове на Кръв и Чест Аржентина са между 30 и 40 годишни и повечето от нас са скинхедс, но това не е изискване, за да си част от нас. Нашата секция съществува от 2001 и имаме характеристики като на всички B&H/C18 дивизии - войнственост, пропаганда и още войственост. Единствената разлика е, че ние не приемаме идеята за leaderless resistance. Ние не сме против нея, просто мислим, че не е подходяща за нашата страна. Вярваме, че трябва да сме организация, която е отговорна за активистите си и ако има опасност за лидерите на тази организация те просто трябва да го приемат. Като фашисти ние вярваме в йерархичната структура.

НС Трибуна Колко и какви другари имате?

Кръв и Чест Аржентина - Допреди 2 години 100% от младите националисти в Буенос Айрес бяха активисти на Кръв и Чест, но след няколко вътрешни междуособици сътворени от глупаци, сцената е доста разделена. Ние все пак работим като Кръв и Чест дивизия и с някои други легални организации.
НС Трибуна Работите ли с други южно-американски организации?

Кръв и Чест Аржентина - Опитахме се да влезнем в южна Бразилия, отваряйки пробна аржентинска секция, но всичко завърши с предателство и полицейски репресии и в момента член на Кръв и Чест Аржентина е в бразилски затвор. Ние не вярваме на никого в тази страна. Знаем, че така наричаното "Unity" тъкмо са отворили секции в Чили и Бразилия. Ние сме твърдо против този експеримент най-вече заради хората, които участват в него. Резултата е, че в Бразилия, човекът избран като техен лидер е под полицейска протекция и е предал всички свои съмишленици на властите. За Чили не знаем много. Половината политическа сцена не струва нищо и не искаме да знаем за другата половина.

НС Трибуна - Какво е положнието със ZOG в страната ви. Имате ли проблеми със закона?

Кръв и Чест Аржентина - Ситуацията е много лоша, ние сме първата страна в Америка, която има анти-дискриминационен закон и сега се подготвя нов срещу отричането на Холоко$та. Евреите имат контрол върху медиите, големите компании и политическите партии. Евреизацията на нашата страна прилича на същата в Германия през 30-те. Полицията беше тотално изчистена от сътрудници, които до някъде ни симпатизираха и в момента те са 100% анти-фашисти. Специални отдели бяха отворени, за да разберат кои сме и дори работеха с еврейски институции. На 20 април тази година, полицията нахлу на наш концерт и арестува наши другари - напълно абсурдно..

НС Трибуна - В действията си вие подкрепяте предимно Бенито Мусолини и фашизма. Каква е причината за това?

Кръв и Чест Аржентина - Питали са ни много пъти за това и не разбирам защо за всички е толкова странно. Аржентинската популация е изградена от 60% наследници на италианци, половината от които са се били за Италия в някоя от двете световни войни. Аржентина има фашистка партия от 1926 година. Да почитаме Мусолини като един от най-великите хора заедно с Хитлер е нещо нормално за нас. Ние считаме фашизма за една от най-перфектните идеологии за нашата раса. Като наследници на италианци това е нещо напълно разбираемо. Трябва ли да попитаме американците или англичаните защо величаят Хитлер, когато техните предци са пускали бомби над Германия? Ние вярваме, че фашизмът е идеалното отражение на нашите идеи като средиземноморци за неговият гений, неговата мощ и неговата римлянска дисциплина. Ние също почитаме Хитлер, Хес, Рамиро Ледезма, Хосе Антонио, Кодреану, Дегреле, но нашата връзка с фашизма е много по-дълбока и национална.

НС Трибуна - Имате ли проблеми с червените боклуци?

Кръв и Чест Аржентина - Имали сме сблъсъци с леви групировки, но по принцип нямаме директни конфронтации с тях. Те са достатъчно страхливи и атакуват само в големи групи. В града ни те пределно добре познават активистите ни, но никога не са посмели да предприемат действия. Тук е доста трудно да дефинираме ситуацията понеже нашата страна е с размерите на половин Европа и нямаме контрол над това какво става в други части на Аржентина.

НС Трибуна - Какво е мястото на музиката във вашата организация?

Кръв и Чест Аржентина - За нас това е най-важното и затова разпалваме интересът към нашите банди и се стараем да ги рекламираме с всякакви средства. Сега след някои законови проблеми ние търсим легален начин да свирим с нашите банди, независимо от всичко ние продължаваме да работим и да организираме ISD мемориал. Миналия месец няколко другари взеха участие с бандите EDR и Barbarians. Двете банди са най-активните в организацията ни заедно с Eleccion Correcta.
НС Трибуна - Кажете ни нещо повече за "Денят на честта"?
Кръв и Чест Аржентина - Марша на честта е ден, в който ние почитаме германските войници, които са се били в край нашите брегове в началото на войната. Организираме го от 6 години, но през декември 2008 друга организация се опита да копира същото мероприятие, но със забранена символика. Ние използваме униформи, но не използваме свастики, тъй като това ще се счете незабавно за антидискриминация. Тези хора със завидна глупост успяха да доведат до забраната на марша и ние не смятаме да го организираме тази година.

НС Трибуна - Какво е мнението ви за така наричаното Unity или B&D?

Кръв и Чест Аржентина - Използваме B&D като широко използвана дефиниция, но мислим, че много от техните активисти са напълно почтени и ги уважаваме като свои братя. Темата е достатъчно сложна и нашето мнение само може да ни доведе проблеми с много съратници, но ще прозвучи глупаво ако кажем, че всички членове на B&D са лайна. Между тях има перфектни другари и вярвам, че няма нищо в думите ми. Нашата лоялност към С18 е на първо място и никога не бихме работили заедно с хора, които са атакували по някакъв начин наши другари. Както вече казах, считам че сред тях има много достойни другари и искам да се обърна към тях със следните думи : ако имате чувство за гордост, моля ви затворете пробационните секции в Южна Америка. Техните представили не са достойни и само срамят нашата организация.

НС Трибуна - Ако имахте 3 куршума и няма да ви съдят за действията ви, кого бихте застреляли?

Кръв и Чест Аржентина - Хаха много добър въпрос. Не можем да направим нищо само с 3 куршума. Имаме нужда от много повече, само за да започнем хаха.

НС Трибуна - Какво знаете за страната ни?

Кръв и Чест Аржентина - Наистина не знам твърде много за ситуацията във вашата страна. Може би за една-две банди, знам че имате силна дивизия от много години, знам малко и за хулиганите на ЦСКА както и малко за вашата борба с османците. Зная, че имате прекрасна страна, добри и войнствени другари и прекрасни жени! Единствено трябва да опитам бирата ви и ако е хубава мога да кажа, че имате перфектна страна хаха.

НС Трибуна - Последни думи?

Кръв и Чест Аржентина - Искаме да кажем "благодаря" за интервюто и се надяваме на повече другарски контакти между нашите две дивизии. Колкото повече сме обединени, толкова по-трудно ще е за враговете ни. Поздрав с вдигната ръка към всички български другари! Heil B&H!! Heil C18!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар