неделя, 8 ноември 2009 г.

Отворено писмо до мъртвата раса


Днес, през 2009 г., около два процента от населението на Земята са бели жени в детеродна възраст или по-млади. Бялата раса е мъртва! Убита от коалиция на евреите, благоверни християни, антинационални лъжци, опортюнистични, политически проститутки, медийни магнати, образовани интелектуалци, догматични националисти, феминистки глупаци, разни неудачници и страхливци.
Останалите бели са безнадеждно интегрирани, тероризирани, промиват им мозъка и бързо са заливат от шест милиарда цветнокожи. Като жизнеспособни лице със средства за оцеляване, бялата раса е изчезнала. Няколкото от нас, който оказват съпротива срещу геноцида са аналогични на няколкото клетки, живеещи в един труп. Не могат вече да заблудят последователите си за степента на опасността от нашата раса, повечето от Белите така наречените "Лидери" приеха нова политика за отстъпление и поражение. Този път те съветват да изградим малки БЕЛИ общности в околностите, или просто да възпитаваме децата си правилно. Ще направят всичко, възможно за да се избегне даването или получаването на смъртоносни удари.
Те знаят много добре, че нашата раса не може да оцелее без наши собствени народности. Те знаят, че не разполагаме с още десет години, за да отлагаме. Те знаят, че няколко Бели семейства потопени в шест милиарда цветнокожи не означава абсолютно нищо. Те знаят, че Америка ще бомбардира всяка нация, която се опитва да остане Бяла. Те знаят, че техните страхливи съвети са нищо друго освен допълнително подтикване, към бездната, от която няма връщане. Те знаят, че тотална революция като тази на Боб Матюс и Тим МакВей са единственото останало решение. Но те са или страхливци или измамни агенти на врага.
Те знаят, че революцията трябва да дойде от слабите Бели мъже. И все пак те поощряват жените и техните догми за "традиционното семейство" и "мирни решения", защото те са шибани феминистки подлоги. Това не е неуважение към няколкото наши добри Бели жени. Това е, защото красотата на Бялата арийската жена не трябва да изчезнат от земята ", причината поради която аз влязох в тази борба. Но, като правило, жените ще поставят хората и семействата си напред план, пред оцеляването на цялата раса. В тези дни и векове воин, рискуващ живота и свободата си не е добър глава на семейство.
Защото говоря истината, няма жена в света, която не ме презира. Ние искаме "отговорен" човек за какъвто те се обявяват. Е, какво е "отговорност" в окупирана страна, освен измяна и робството. Отидете до фабриките и складовете, канторите, полетата и поробете живота си. Тогава платете половината от заплатите си в данъци, които се използват за финансиране на убийството на вашата раса.
След работа, отпуснете си в китайските си дрехи, яжте си корейските ястия и на вашия японски телевизор, гледайте как белите жени лудуват с евреи, негри и мексиканци. Мисля, че съм най-подходящият, който да говори истината. Не мога да се получа жена в затвора, за да ми даде малко любов така или иначе. Така че, нека ме мразят.
От зората на историята, тези на власт, който са вдигнали армии с обещание за грабеж, отмъщение и получаване на жени. Няма други възможни награди и мотивации. Не се опитвайте да сплашите последните възможни Бели воини с реакционните думи като: кражба, изнасилване и убийство. В "Право" са тези който са на властта, да използват, за да поробят онези, които са извън властта. Бели мъжо, ти си един комичен роб, на който се смее целия свят и презиран или използван от собствените си жени. Термина "жени и малцинства" не Ви ли кара да се замислите? Този алианс срещу вас. А вие наистина сте истинското малцинство. Вашият избор е в две посоки; да приемете Вашите вериги, гибелта на расата Ви и загубата на своите жени. Или да премислите и да се вслушате в думите на Робърт Джей Матюс, тъй като той говори от гроба си:
"Дайте душите си на Боговете и заредете оръжието си, време да се занимае с оловото. Ние сме легионите на прокълнатите, армията на мъртвите ...."
Ако нямаме невиждана армия от Варвари, лишени от милост, от състрадание, от разкаяние, сдържан морал, ние сме обречени. Този, който практикува кавалерство, когато то не е присъщо на врага му, се бори се с двете си ръце, завързани зад гърба му.
Нашата армия трябва да има решителност, равна на тази на палестинските атентатори самоубийци борещи се за да освободят земята им от бича на целия свят. По-добър един ден като лъв, от колкото една години като овца. Ограбете, жените и живота на враговете си. Нека не Ви убегне никакво удоволствие във вашия кратък престой в Midgard, включително и отмъщение, съпругите, сестрите и дъщерите на враговете Ви. Колко живи свещеници и девствени монахини мислите си вашите викингски предци са оставяли след набезите на манастирите на злото, в Европа преди дванайсет века?!? Цивилизацията е приключила, това е война.
Бъди Берсерк до деня в който пристигнеш във Влахала с все още непокорно тяло пълно с половин килограм олово изстреляно от враговете ви.
Само от революция може да се издигне нова Бяла нация. И ако не успеете, накарайте врага Ви да говори с ужас, пред идните поколения, за яростта на последния Нордически мъж
Дейвид Лейн

Няма коментари:

Публикуване на коментар