понеделник, 15 март 2010 г.

Интервю за румънски другари

1. Кажете ни кога се формирате?
Ако може така да го наречем, наш кръстник е Били от Селтик Уориър. Той бе дошъл в България за един баладен концерт. Тази вечер го попитахме как можем да станем част от К&Ч движението. След обясненията му се заехме да работим и скоро бяхме готов.и Били в момента е в затвора, желаем му скоро да излезе от там. В последствие ние тръгнахме по различен от пътя на нашия ‘кръстник”. Последвахме Комбат 18, а той се присъедини към Б&Д.
2. Дивизията ви активна ли е все още?
Разбира се, никога не сме спирали да бъдем активни. И това могат само да го кажат враговете ни, които всеки ден се сблъскват с нас.
3. Какво е НС движението в България?
Може би само в България има толкова много Национал-Социалистически организации. Тук всяка групичка, която не е съгласна с вижданията на другите до сега, вместо да се опита да изглади различията между тях, прави нова организация. Хубавото е, че вече Кръв и Чест си стиснахме ръцете с момчетата от Национална Съпротива България и заедно крачим напред с големи стъпки към победата.
4. Музикалната ви сцена? Знаем за известната ви група Бранник(но не знам дали са все още активни) и новата Pure Blood.
За съжаление вокала на Бранник е в затвора и в момента групата не е активна. Бранник дигнаха много летвата и единствените, които се престрашиха да се появят на нашата сцена. Пюър блъд вече имат един албум и направиха 5-6 концерта,от които два с участие на две немски групи (Eternal Bleeding и Natural Born Haters). Надяваме се Бранник отново да засвирят.
5. Кажете ни какво мислите за Атака и БНС?
Атака е парламентарно представена партия, която дори да има близки до нашите идеи няма как да ги изрази на глас. А ние сме прями и винаги казваме нещата такива каквито са.
За БНС ли? Някъде в "Моята Борба" Хитлер бе казал (цитираме по памет), когато има две националистически партии в една държава, едната ще се разпадне от само себе си. Е сега тук наблюдаваме същото..
6. Сътрудничите ли си с други организации в България и Европа?
Сътрудничим си със всички части на Кръв и Чест наричащи себе си Комбат 18. Често имаме гости от Сърбия, Русия и Германия.
7. В България, както много други страни има активисти на така нареченото друго B&D. Какво мислите за тях?
B&D се появи, когато група момченца не можаха да постигнат нищо и решиха, че ние им пречим, запознаха се с двама трима хървати и решиха, че могат сами да постигнат повече, но колкото бързо бе създадено толкова бързо и без да остави и следа се разпадна.
8. Според вас кой е виновен за разделянето на B&H?
Винаги има хора, които на всяка цена искат да са лидери, дори цената на това да е да разделят движението. Може понякога това да е подпомагано от ЗОГ, а може и да се дължи само на грандоманщина. НО НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАВЯТ ДУМИТЕ НА ЯН United we stand, divided we fall
9. Какво е за Вас Ян Стюърт?
Ян е икона, Ян е вдъхновител, Ян е човек оставил ни завет и ако не заради белите хора по света, ние трябва да се борим в негова чест. Ако в нашата борба има поне 5ма човека, като него сме сигурни че ще спечелим.
10. Както в Румъния, имате големи проблеми с циганите. Какво може да е разрешението на този проблем?
Циганите са проблем не само в нашите две страни. Страни като Чехия и Словакия също имат проблеми с тях. Докато те имат право да гласуват проблемът няма да се оправи, защото те са неуки, а като такива се манипулират много лесно. Докато могат да гласуват, техните кражби, изнасилвания и убийства ще остават безнаказани и всеки наш опит за самозащита ще бъде заклеймявана като расизъм и организации като Хелзинки Уотч и други платени от Сорос, ще ни сочат с пръст.
11. Какви други проблеми имате в страната Ви?
Тук младото поколение е залято от чалгата и рапа, все повече млади хора ги е обзела апатията и не се интересуват какво се случва около тях. Важно е за тях да имат скъп телефон, скъпа кола и изрусена приятелка без мозък. Също така много млади хора посягат към наркотиците, без да разбират, че единствения начин да промениш нещо е да се бориш
12. Няма да ви питам за проблеми с АФА, те са смешни като в Румъния. Но имате ли проблеми със закона?
Все още законите са по либерални, макар и да има текстове за престъпления на расова основа и такива за проповядване на фашизъм. Но като член на ЕС, очакваме скоро да се приемат закони против разобличаването на холокоста и такива лайна, като в другите страни.
13. Религията проблем ли е?
Много от нашите сподвижници са атеисти, имаме и Източно православни Християни. Е ако разберем, че между нас има ислямист или будист ще попитаме какво става.
14. Какво мислите за шовинизма?
Много шовинисти се крият под името на национализма. Не може в момента, в който бялата раса е малцинство и скоро ще изчезне, да се борим срещу други бели народи, които по дефиниция са ни братя.
15. Хулигани и ултраси? Знаме, че по стадионите ви има много НС и скинхедс. Дори видях играч на Ботев с татуировка Кръв и Чест..
Скинхедс! Освен футболиста на Ботев има и едно момиче, което спечели конкурса на Плейбои. Ако помните от статията на Макс Хамър - Славянския дебат, русото момиче на снимката. За щастие нямаме отбор с агитка от леви привърженици. Футболните хулигани, винаги присъстват на нашите шествия, концерти и други прояви.
16. Има ли значение външния вид за активиста? Скинхедс? Кежуал?
Не е важно как си облечен. Важно е да си един от нас, да споделяш нашите идеи. Е ние винаги си оставаме верни на скинхед модата.
17. Планове за бъдещето?
Какви планове може да имаме освен да продължим завета на героите на нашата борба – Адолф Хитлер, Рудолф Хес, Ян Стюарт, Робърт Джей Матюс.
18. Другари благодаря за интервюто. Последни думи?
И ние благодарим за интереса. Надяваме се момчета и момичета от Румъния да продължат да идват на концертите, организирани от нашата дивизия, както и се надяваме и Вие да ни поканите на ваши. Последни думи? Последната дума ще бъде наша и тя ще бъде Sieg Heil!

Няма коментари:

Публикуване на коментар