сряда, 24 март 2010 г.

Блиц интервю със Veneto Fronte Skinheads


1. Здравейте от България. Разкажете ни повече за вашата организация?

Здравейте другари, аз съм Омар ор VFS. Veneto Fronte Skinheads скоро ще навърши 25 години и е най-голямата скинхед организация в Италия и една от най-големите в Европа, поддържащи Кръв и Чест.

2. Организацията ви се нарича Veneto Fronte Skinheads. Това означава ли, че в нея могат да членуват само скинхедс или всеки един със същите идеали?

Veneto Fronte Skinheads е само за скинхедс, но идеите са повлияли много другари, които нямат общо с тази субкултура.

3. Каква е ситуацията в италианската националистическа сцена?

Както навсякъде, ситуацията е много сложна, разделението е голяма част от политическия ни профил, еврейското подтисничество е често срещано и незаконно.. Фашизмът е създаден в Италия, но след Втората световна война беше изградена стена между нас и него.. Общественото мнение обаче е раздвоено и имаме много последователи сред младежта. Ние противостоим и ще продължаваме да противостоим благодарение на силата на нашите другари!

4. Имате ли проблеми с червените боклуци и ZOG?

Комунистите са добре организирани и са пазени от закона, но не представляват никаква пречка за нас и нашите активисти. Системата е оцветена в червено, което помага за развитието на комунягите. Въпреки това, ние не се предаваме и се справяме добре с боклуците, при това бих казал доста добре, хахаха.

5. Вие организирате VFS skinfest, където присъстват националисти от цяла Европа. Трудно ли е да организирате подобно мероприятие?

Доста трудна работа, която ни коства около 6 месеца тежък труд. Напрежението е максимално за всички, но изпитваме удовлетворение, когато видим признанието в очите на другарите ни..

6. Какви са спомените ви от концерта на Ян през 1991 в Италия?

Това беше наистина необикновено събитие, неописуемо.. Ян помогна доста на организацията ни, за съжаление обаче съдбата сложи край на живота му.. Но ние ще се срещнем един ден – RIP Ian Stuart.

7. Какви са цели ви?

VFS не е музикално шоу, ние сме постоянно заети в битката с международния капитализъм.. Постоянно взимаме участие в много лекции, акции против абортите, имигрантите и доста публични протести. Налага ни се да работим доста и винаги с „вдигнати щитове“.

8. Какво мислите за модата в Русия да се организират концерти, където е забранено да се пие и пуши?

Изпитвам огромно уважение към руските ни другари и мисля, че те са наистина добре организирани. Мисля, че това е доста труден избор, понеже много хора отиват на концерт, за да изпият по няколко бири. Видимо е, че руснаците поддържат Straight Edge. Наистина не разбирам от тези неща, все пак в Италия всички пият като „бикове“ хахах. За пушенето съм съгласен, но това е мое лично мнение.

9. Какъв е най-големият проблем във вашата страна?

Исторически-странното братство между правосъдието и левите.. То ражда само имиграция, наркотици и разрушаване на нашите традиции...

10. Ако имахте силата какво бихте променили?

Със сигурност бих прекъснал неспирния поток от имигранти, които ежедневно атакуват страната ни...

11. Ако имахте 3 куршума и няма да ви съдят – кого бихте застреляли?

Само три куршума?? Хахаха.. Бих казал, че бих застрелял 3 октопода, които тровят света ни – международната банкова система, американската политическа класа (огледало на Израел) и Китай – без тях Земята ще е много по-добро място..

12. Какво знаете за държавата ни? Имате ли връзки с български съмишленици?

За съжаление, нямам големи познания за страната ви, но се надявам с времето да се запозная със страната ви - част от държавите, в които НАЦИОНАЛИЗМЪТ надига глава! Желая ви огромни успехи!


13. Благодарим ви за интервюто! Последни думи?

Поздрави на всички български другари! Благодарим ви за интересното интервю! Сигурен съм, че силата на европейската младеж ще смаже прокажената система и ще помогне за изгрева на едно ново Слънце!

88 за България!

Няма коментари:

Публикуване на коментар