петък, 19 март 2010 г.

Интервю с Чиста Кръв


1. Първо искаме да ви благодарим, че се съгласихте да дадете интервю за блога ни. В началото най-очаквано ще ви помолим да се представите и да кажете няколко думи за групата.

Бандата е от четири човека - съответно китарист, басист, барабанист и вокал. Групата е създадена 2008 година и в момента крачим напред и нагоре и се стремим към все по-добри и по-добри резултати. За следващия албум може да очаквате приятни изненади.

2. Как избрахте името си?

Избрахме това име, защото сме крайно десни и всички сме чистокръвни българи.
3. Издадохте първи албум. И веднага след това направихте няколко нови песни. Скоро ли може да очакваме втория ви албум?

Беше много трудно за бандата да издаде първия си албум, но успяхме въпреки всички трудности като включим и това, че нашия бивш барабанист ни напусна и дори и до ден днешен не знаем какво става с него и къде се намира. В момента работим по втория ни албум, въпреки че сме финансово затруднени, ние ще направим всичко възможно да издадем нашия бъдещ албум в срок до септември или октомври.

4. "Предателите сред белите са по-голямо зло от нашите цветни врагове" - е казал Макс Хамър. Вие направихте песен за това. Мислите ли, че те са най-голямото зло в нашето движение?

Разбира се, че е така. Наскоро предатели ни забиха нож в гърба и това не само, че вече ни кара да ги наказваме безмилостно, но също така ни дава и стимул да вървим напред и да крачим без угризения на съвестта.

5. Имахте честа да свирите с няколко чужди групи. Има ли група, с която бихте искали да свирите? И коя/кои групи ви вдъхновяват най-много?

Ние се стремим все още да да изградим собствен стил и име, но примери за добри банди са: Stahlgewitter, Oidoxie, Weisse Wolfe и разбира се други, но това са групите, които са първи в класацията ни.
6. Изсвирихте няколко песни на Бранник. Някои казват, че много трудно ще излезете от тяхната сянка. Това кара ли ви да репетирате по усилено и да накарате хората да тананикат ваши текстове?

Много ни дразни това, че хората ни сравняват с Бранник. Да знаем, че те са първата НС група в страната ни, но това не означава, че трябва да ни сравняват с тях. Това, което ни обединява и свързва е че сме приятели и изповядваме една и съща идеология. Стиловете ни са различни, ние правим техни кавъри, защото ги уважаваме като група и най-вече като хора. Не се чувстваме засенчени от Бранник, защото свирим друг тип музика и хората трябва да разберат това.
7. Как ви се отразява славата? Има ли повече момичета, които ви чакат след концертите за автографи?

Момичета винаги е имало и без да има Чиста Кръв, но те не трябва да бъдат повод да продължаваме напред. Основната ни цел е да разпространим нашето послание към всички хора и те да се оттърсят от ционистката пропаганда и да започнат да мислят критично и обективно.

8. Ако имате три куршума, за които няма да ви съдят, по кого ще стреляте?

Три куршума не са достатъчни, за да се промени нещо в нашата страна. Нужни са много повече.

9. Какво искате да промените с музиката си?

Искаме да накараме хората да се вслушат в нашите текстове, а те от своя страна да направят правилното решение, а то е да бъдат с нас и нашите приятели.

10. Бихте ли живяли в някоя друга държава освен България?

Бихме отишли на екскурзия или на гости при някои приятели в чужбина, но България винаги ще бъде нашата родина, тук е нашето място, което е запазено за нас от дедите ни.

11. Повечето от вас са младежи. Какво мисли семейството ви за заниманията ви?

Никой няма нищо против, но и те да имаха никой нямаше да ги пита.

12. Какво искате да кажете на вашите фенове и на нашите читатели ?

Колкото по-голямя подкрепа ни се оказва, толкова по силна група ще бъдем, защото ние няма да бъдем това, което сме без вас. А що се отнася до читателите - посещавайте по-често сайта НС трибуна и бъдете винаги в час със случващото се в България.

Благодарим на НС трибуна за вниманието към нас и се надяваме занапред пак да се видим на някой концерт и да пием заедно някоя бира.

Чиста Кръв
Combat 18 България


НС Трибуна припомня : Купете си албум на Чиста Кръв - помогнете за следващия албум!

2 коментара: