сряда, 27 юли 2011 г.

Истинска толерантност!

Аз съм наистина озадачен, че толкова много от моите приятели са против построяването на нова джамия. Мисля, че целта на всеки българин трябва да е, да бъде толерантен. Затова построяването на нова джамия трябва да бъде позволено в чест на толерантността.
Затова предлагам до джамията да отворят врати два нощни клуба, които да показват толерантността на джамията. Можем да наречем единия клуб, който всъщност ще бъде гей-клуб "Каубоите с тюрбани", а другият, който ще бъде монокини бар "ЗАБРАДъчна голота". В съседство би трябвало да има касапница, която е специализирана в свинското, а до нея - открито барбекю, наречено "Ребра ала - Аллах".
От другата страна на улицата трябва да има магазин за бельо с името "Виктория не пази никакви тайни", където секси манекени ще представят стоките на витрините. До този магазин ще има секс-шоп "Коранално познание", а от другата страна алкохолен магазин с името - "Мохамито и Аллалкохол".
Всичко това ще накара мюсюлманите да покажат толерантността, която изискват от нас и така проблемът с джамиите ще бъде решен...

Няма коментари:

Публикуване на коментар