сряда, 3 февруари 2010 г.

"Ционистите не са хора.."

Бивш затворник от работническия лагер Освиенцим жестоко разкритикува действията на ционистката държава Израел, чиито власти вече над 60 години окупират Палестина и перманентно провеждат етнически геноцид над палестинците. Ветеранът не смята за уместно, хора които всекидневно извършват престъпления над хора да говорят за "геноцид над евреите" и "холокост".
"Ционистите се опитват да дехуманизират палестинския народ, а в същото време преследват хора набедени за военни престъпници преди 60 години" - казва 86-годишния доктор Хайо Мейер, който е провел в Освиенцим 10 месеца. По време на своя лекция в Шотландия той заявил - "Никой няма право да лишава хора от основните им права! Тези в Израел, които все още се опитват да направят това, не са достойни да се наричат хора!..". Ветеранът започнал свое 10-дневно турне във Великобритания и Ирландия.
Независимо от своята твърда позиция спрямо "Израел", Майер е автор на три книги - за юдаизма, "холокоста" и ционизма. "Преди антисемит беше този, който мразеше евреите. Днес антисемит е този, когото мразят евреите!!!"...

Изключително интересно е как редица хора, критикуващи ционистите са принудени да критикуват устно или писмено Холокоста, военните престъпления на Третия Райх и нео-нацистите. Не е ли това един ход, за да избягнат полезрението на постояно дебнещите за "антисемити" ционистки хрътки. Жалко е до какви глупави безсмислици води днешната полит-коректност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар