понеделник, 22 февруари 2010 г.

Митинг-шествие в памет на Васил Левски

Васил Левски или "Апостолът на Свободата" е една личност, чиято светла памет е една от най-почитаните в нашата история. Точно затова и тази година на 18 февруари над 150 националисти от различни краища на България се събраха пред църквата "Св. София", за да си спомнят за делата и убийството на Левски. Мероприятието беше организирано от БНРП с помощта на Кръв&Чест, но присъстваха и много свободни националисти. Думата взеха д-р Иван Георгиев, д-р Емил Антонов, Димитър Николов, Стефан Сталев и други, които напомниха с какво Васил Левски е станал исполин в борбата за свободна България. След края на речите, които изпълниха активистите с почит и гордост, колоната от националисти се придвижи към паметника на Дякона, до където беше съпровождана от любопитните и възхитени погледи на различни минувачи и обикновени граждани. Събитието приключи със заключителни речи, в които беше засегната темата за постоянното търгуване с "Националната Идея" и за това към какво трябва да се стреми всеки родолюбец и патриот. В заключение искаме да благодарим на всички националисти присъстващи на мероприятието и да погледнем с надежда към идната година, когато се надяваме за пореден път да покажем на България, че НИЕ ПОМНИМ ИМЕНАТА НА ГЕРОИТЕ.

1 коментар:

  1. "Думата взеха д-р Иван Георгиев, д-р Емил Антонов, Димитър Николов, Стефан Сталев и други, които напомниха с какво Васил Левски е станал исполин в борбата за свободна България."

    Последните трима не са никакви националисти, а първия психичноболен дегенерат, втория деградирал алкохолик дето се продава за една ракия, а третия еврейски провокатор и бивш "мултак" - рамо до рамо със Сидеров, силно свързан с руско - еврейската олигархия и нейното енергийно мафиотско масонско лоби у нас!...
    Относно Д-р Георгиев, при цялото ми дълбоко уважение към неговото минало и личност и при цялата ми поддръжка към програмата като цяло на БНРП, като бивш неин член, искам да го посъветвам просто да се оттегли и да си вземе почивка малко от политиката, мислейки върху своя дял от вината тази партия да отчете толкова много провали откакто съществува легално и почти излиза в началото на своето съществувание от малгиналното си положение на първите многопартийни избори у нас.

    ОтговорИзтриване