петък, 5 февруари 2010 г.

Борбата с предателите


Задължително за всички НС активисти!

Няколко думи за антифа.

Ако мечтаем за особена цивилизация, трябва да отстраним хората, които не са подходящи за нея. (Джордж Бърнард Шоу)

Предателите сред белите са по-голямо зло от нашите цветни врагове. (Макс Хамър)

За няколко от нашите съратници борбата с "антифа" се превърна в увлекателна игра, приличаща на футболното хулиганство. В тази игра противника старателно се проследява, напада и пребива, но без особени последици - все пак е бял. Затова не бива да бъркаме хулиганството с войната. На война противника се унищожава с помощта на всякакви средства и по всякакви начини. А някои дори следват правилото на fair play-а в борбата с "антифа". Отчасти това изглежда нормално, все пак повечето от нас виждат в очите на антифа жалки подобия на противници.
И ето тук е грешката.
Да на улицата имаме доста по-опасни врагове от антифашистите. Но един антифа не е представител на враждебна групировка, той е предател на народа ни. На улицата може и да е лайно, но ако израсне като идеен антифашист, вредата от него ще е много повече, отколкото от който и да е друг. Всички трябва да разберем, че превръщането на страната ни в мултикултурна септична яма е дело на дела на наши сънародници. Докато българите помнихме, че сме българи, България беше българска. Сега пазара ни е превзет от турски стоки, големи чуждестранни корпорации заличават дребните български предприемачи, богаташи от изтока изкупуват земята ни и строят джамии, хотели с полумесеци, а децата ни се дрогират с наркотиците им. Защо се стигна до тук? Причината е само една. Същите тези българи забравиха, че са българи, забравиха, че земята принадлежи на народа й, а не на това или онова правителство. Властта попадна в ръцете на интернационалистите.
Възпитаният в духа на интернационализма младеж се прекланя пред лозунга "антифа" и напада националисти. Но тези антифашисти не са опасни в уличните битки. Те са опасни с това, че ще пораснат и за разлика от своите "интернационалистични" родители, те ще имат само една цел, да заличат национализма. Всеки млад "антифашист" е бъдещ чиновник, полицай, съдя или журналист. И ако техните родители със своето безхаберие доведоха страната ни до тук, представете си какво ще стане ако ни управляват тези "млади антифашисти". Препълнената с престъпници България ще ве се стори като цитадела на културата ни в сравнение с това, което ще се случва тогава.

Не бива да допуснем това. Помнете всеки антифа е предател. А предателят е по-опасен от врага! Без милост!

Благодарение на - Кръв§Чест Русия

Няма коментари:

Публикуване на коментар