неделя, 21 февруари 2010 г.

Какво е национал-социализъм?

Национал-Социализмът е политическа философия основаваща се на научни природни догми. Той бе приложен за първи път в Германия, но въпреки това, може да бъде приложен от всеки, който вярва в това, което е най-доброто за собствения му народ. В момента има дори японски национал-социалисти и по време на Втората световна война има араби, които се присъединиха към редиците на СС, за да се борят срещу двуглавия звяр на еврейските чудовище комунизма и капитализъм.

Национал-социализмът разглежда нещата такива, каквито са. Поради тази причина национал-социализмът не вярва в голямата лъжа, че всички хора са равни и всички раси са едни и същи. Здравият разум ни казва, че има очевидни различия, истински физически различия и историята ни показва, че има основни разлики между хората, които карат Бялата раса да бъде най-напредналата и прогресивна раса на земята. От векове хората знаеха това просто чрез наблюдение, преди естественото им мислене да бъде изкривено от разни религии, правителствени диктатури, медийни манипулации и политически опортюнисти. Така например, въпреки, че азиатците обикновено са високо интелигентни, те не разполагат с искрата на откривателството и изследванията, които са уникални за арийската (Бялата) раса. Тази арийска искра е карала Бялата раса да изследва и винаги да иска да знае какво е от другата страна на планината, какво е отвъд океана и дори какво е в Космоса. Също така, е исторически факт, че когато белите са прекосили Атлантическия океан и открили Северна Америка, аборигените са живеели в каменната ера с истински каменни стрели и томахавки и дори не са имали писмен език. Ако всички раси са еднакви и равни по възможности, защо китайците не са прекосили океаните и защо местните жители на Северна Америка са живели в каменната ера? И защо стана табу да се говори открито за тази расова действителност?

Тъй като науката напредва все повече се учим на значението на ДНК и генетиката. ДНК-то може да се сравни с кода, на който се правят компютърните програми. Минути разлика в кода причинява големи разлики в крайния продукт от компютърна програма. Същото се отнася и с генетика и ДНК. Сравнително малки разлики между генетичния код на различни раси прави огромната разлика в крайния продукт, което може да се види във външния вид между Черните и Белите, например. Що се отнася до лъжата, че Хитлер искал Германия да управлява света, в книгата си "Моята борба” Хитлер казва бялата раса, а не, Германия, трябва и ще управлява света. Разбира се, в наши дни, Бялата раса е разпръсната по целия свят и е в реална опасност да изчезне. В глобален мащаб, Бялата Раса е истинско расово малцинство и свива броя си всеки ден. Национал-социализмът се основава на любовта към вашата раса / народ. Той не изисква убийство на всеки, който няма руса коса и сини очи. Самият Хитлер не е имал руса коса. Би било странно за някой да започне политическа философия, която призова за собствената му смърт!

Когато хората започват да се развиват и да градят общества и общности, е било правено по една единствена причина. Адолф Хитлер, като човек, на природата и историята, е казал: "Стремежът да се запази видът е първата причина за формиране на човешките общности." Това е очевиден факт. Той с финес изтъква, защо Белите народи, които позволяват огромен приток на не-белите да живеят в рамките на техните граници са в такъв смут. Защото, ако хора от една общност са "за да се запазят видовете", се подразбира, че след като има и други раси, живеещи в такава общност, ще има конфликт. Ето защо Хитлер също казва, "Една кръв изисква едно правителство." Това е национал-социалистическият принцип, който стои категорично върху природата и разума.

Когато правителството се разглежда в тази естествена светлина и по първоначалното си предназначение / смисъл, правителството обслужва много висока цел, запазване и развитие на своя народ.

Източник: http://ns28.blogspot.com

1 коментар: