петък, 19 февруари 2010 г.

Интервю с Кръв&Чест Фландрия и Холандия

1. Здравейте от България. Представете се с няколко думи

Поздрави другари. Предполагам не можем да се представим по-добре от предишния път, когато давахме интервю – Ние сме Кръв&Чест Холандия и Фландрия и сме официална дивизия на Кръв&Чест движението. Ние сме национал-социалистическа организация и съществуваме, за да oпазим нашето наследство и култура. Ние приемаме единствено най-добрите активисти, тъй като смятаме, че толерирането на глупаци и други социални отрепки ще рефлектира на нашата организация. Iмаме политически и расови врагове и единствено с най-добрите активисти може да направим някаква промяна. Тъй като вярваме във фразата „На всяка цена“ (Whatever it takes) Кръв&Чест Холандия и Фландрия е 100% симпатизант на C18.

2. Какво е положението с имигрантите във вашата страна?

Вярваме, че най-големият проблем във всяка една нация днес са имигрантите. Мултикултурното общество дава права на всички, освен на белите и затова броят на престъпленията е рекорден, а междурасовите бракове са част от „нормалното“ общество. Поради факта, че имаме много имигранти от Близкия Изток, автоматично продължаваме да приемаме все повече и повече такива, които желаят да имат все повече и повече джамии. Само в Холандия имаме около 450 джамии, което е прекалено много. Да не споменаваме колко църкви и синагоги са били построени през годините. Белите трябва винаги да помним, че църквите не представят култура на предците ни, а са само една маша за окупантите.
И така благодарение на мултикултурното общество имаме куп бели с партньори от други раси, много бели жени, които са приели исляма и още повече объркани бели деца, които искат да станат бандити и вярват, че негрите са най-яките хора на земята. Белите имат все повече проблеми в намирането на работа или къща и средностатистическия Джо, който се бори за правата си бива пребиван или арестуван от политическата полиция.

3. Имате ли проблеми с Валонските националисти?

Да имаме повече проблеми с тях отколкото, с които и да било други националисти, понеже Валония е преживявала дълго време от труда на фламандците. Не ме разбирайте погрешно, нямаме проблеми с валонските национал-социалисти. Но фактът, че валонците се борят да запазят това модерно робство над фламандците е престъпление в нашите очи.


4. Какво мислите за Европейския Съюз и НАТО?

Можем да бъдем доста ясни по този въпрос – ние сме твърдо против двете организации. И двете са създадени не заради нашите интереси, а единствено заради капиталистическите такива. Затова ще се радваме да видим нашите страни разделени от тази долна мафия.


5. Какви са целите на вашата организация?

Официалните цели са привличане на потенциални членове в движението, събирайки повече другари заедно и отстраняването на боклуците, които са в редиците ни по ред причини. Правим това като даваме на новите шанс да се докажат, след като сме видяли, че са лоялни и е възможно да им се доверим. Но ние не само привличаме нови членове, ние и ги образоваме. Организираме и взимаме участие в четения, мемориали и други срещи като концерти, само ако парите ще влезнат обратно в движението, а не в нечии джоб. Всичко, което правиме е свързано с благоденствието на Кръв&Чест. Нашите краткосрочни цели са свързани с качеството и с това да се отървем веднъж завинаги от боклуците. От там можем да работим и за дългосрочни планове, развивайки се до големи размери и достигайки КРАЙНАТА ПОБЕДА.

6. Имахте голям спор във вашата дивизия. Предложете ни вашата гледна върху проблема


Да така е.. Арноуд искаше всичко и прецака всички по-пътя към върха. Когато дивизията ни изгуби лидера си(заради предателство) Арноуд (17 годишен) беше все още активист. В хаоса той стана равноправен член и сега всички се обвиняваме, че позволихме това да се случи. Организацията се изправи на крака и на един митинг, Арноуд дойде и помоли дали е възможно да говори. Той е добър оратор и му дадохме тази възможност. Това, което не знаехме е че зад гърба ни той разказва, че е бил лидер на нашата дивизия, ужасно глупаво след като той е едва на 17. Нямахме и понятие за тези неща, докато другари от цяла Европа не започнаха да ни питат как той е станал наш водач. Ние се изправихме пред него с фактите, но той отрече това да е истина. Компроматите обаче продължиха и ние решихме да го поставим на място. Преди да успеем да поговорим с него обаче, той се изплю на цялата дивизия, а след това дори хакна нашият емайл. По-късно той организира концерт под нашето знаме на 28 март. Ние излезнахме със становище, че всеки който присъства на този концерт ще бъде считан за предател. Само малцина присъстваха, но решили да отидат в бар вместо на полу-провален концерт. Активистите ни тогава се опитаха да влезнат в бара и да измъкнат Арноуд, но момченцето доста бързо успя да заключи вратата. По-късно той дава пълните си показания пред полиция за цели 54 минути. В признанията си той казва всичко, което знае за B&H/C18, имена, адреси, телефонни номера, дори описва лица и татуировки. Арноур продължава да сипе лъжи и да напада нашата дивизия, но все повече хора разбират, че той е просто предател. www.bloodandhonournl.com продължава да е единственият официален сайт на Кръв&Чест Фландрия и Холандия. Ние имаме подръжката на всички С18 дивизии, за които знаем.. Жалко, че в Англия имаме няколко другари, които се объркани от цялата случка, заради лъжите, които Арноуд им е нагоровил. Тези няколко негови приятели продължават да го подкрепят и не се вслушват в стотиците гласове, казващи им истината. Надяваме се, че те все пак ще отворят очите си, но ако не го направят ще ги считаме за предатели. Тук също има няколко смешника, които продължават да го подкрепят, но е смешно да си приятел с човек, който още на 18 е изгонен от Кръв&Чест.Но каквото попитало..


7. Подкрепяте ли някоя политическа партия във Фландрия?

Не, няма партии, които да подкрепяме.

8. Трудно ли е да бъдеш националист във Фландрия днес?


Да.. Ако си националист или национал-социалист веднага ти бъде лепвана марката „нацистки боклук“. Всеки ден се говори, че законът ще ни забрани, но ние все още не сме нелегални. Политиците и комунистите работят усърдно по въпроса това да се случи, но ние ще съществуваме винаги, независимо какво се случи.
Полицаите успяха да провалят наш концерт в последната минута и това беше наистина неприятно. През годините сме свикнали с постоянни дела, обиски и присъди, но все още нямаме сериозни проблеми с полицаите.
С комунистите историята е различна. В миналото те биха те атакували само ако числено те превъзхождат, но сега единствено пишат статии за нас, снимат ни и най-лошото, което могат да направят е да разбият колата ти (което скоро се случи с един от нашите другари). На митингите ни има много малък шанс да се опитат да контактуват физически нас, вместо това стоят далече, надуват свирките си и крещят тъпите си лозунги. В други държави като Германия например, комунистите са доста по-смели, а ние безкрайно обичаме това! В Холандия на митингите ни присъстват по 100-150 души, във Фландрия около 200, а в Германия взимат участие най-малко 500 другари.



9. Къде е мястото на музиката във вашия активизъм?

Чрез музиката си ние привличаме нови членове, а също и печелим пари (със дискове и концерти), за да помагаме на организацията ни. Много от нас са големи музикални почитатели, но никога не слагаме музиката над активизма.
10. Ако имате три куршума и няма да бъдете съдени – кого бихте застреляли?

Хаха това е добро. Само три куршума? Хмм ще бъде трудно. Вероятно ще ги използваме за трите най-известни антифашисти, хора които са обрекли живота си на борбата срещу нашата раса. Все пак кое е по-лошото от предателя? Правилно – нищо!

11. Какво мислите за шовинизма?
Нямаме проблеми със шовинистите, докато странят от нас. Изглежда, че шовинистите смятат, че са по-добри от национал-социалистите и това е наистина изнервящо, но досега сме нямали проблеми с тези хора.

12. Какво знаете за страната ни?

За да бъдем абсолютно честни, единственото което знаем за страната ви е това, което можем да прочетем от Wikipedia. Знаем как изглежда знамето ви и къде се намира страната ви, както и малко от вашата история.
Знаем също, че Българското самосъзнание е доста силно и мислим, че това е много хубаво нещо. Заинтересувани сме да разберем нещо повече за страната ви и специално за вашите активисти.

13. Последни думи?
Да, искаме да благодарим за интервюто и да се надяваме, че можем да ви вдъхновим да се борите все по-упорито. Поздрави!


Hail Combat 18!

T.
Blood& Honour / Combat-18
Netherlands & Flanders

Няма коментари:

Публикуване на коментар